Het ontvangst was al gelijk een welkom huiselijk gevoel. Super leuke workshop, echt geweldig. Heel leerzaam. Duidelijke enthousiaste uitleg, hoe en wat wel en vooral niet te doen, en ervaringen verteld door de valkeniers/verzorgers. De liefde voor de vogels straalt er vanaf. Misschien als een kleine tip. In de winterkou de handschoenen binnen leggen? Dat was best wel een beetje afzien

Geweldige ervaring met veel informatie

Moonlight met Uilen was een top ervaring! Veel informatie, het werd leuk gedaan en uitgevoerd. Alle ruimte voor ervaren, foto’s en vragen, maar ook met respect voor de dieren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heel slecht wat een **** bedrijf!

Zoontje op de spoed eisende hulp opgenomen ik netjes gebeld om te vragen of de afspraak verzet kon worden. Vanwege deze ongelukkig situatie, wordt er doodleuk gezegd kijk maar of uw buren/vrienden kon gaan ipv wij. 0,0 empathie werd gewezen naar het regelement van de site waar ik akkoord op had gegeven. Geen begrip voor de situatie geen uitzondering niks. Als je zo je geld moet verdienen ben je echt een zielig bedrijf! Geef je geld liever aan een ander uit die. Als ze hun vogels net zo behandelen als hun klanten........ de rest mag je zelf invullen. Rond uit beschamend.

Super leuk

Echt een leuke workshop . Er word de ring genomen voor het vliegen met de vogels mooie uitleg . De mensen van de boerderij hebben veel kennis en kunde.

Geweldig!

Al voor de 3e keer langsgekomen. Wat een sfeer, begeleiding en ervaring. Deze machtige dieren vervelen nooit. Uit alles spreekt ook de passie van de valkeniers voor deze dieren.

Heel goed gedaan, volkomen de prijs waard

Waanzinnig zo de vogels van dichtbij te kunnen beleven.

Waanzinnig zo de vogels van dichtbij te kunnen beleven.

Een unieke ervaring!

Het was heel leuk om te doen! Ook werd er heel wat informatie over de uilen en roofvogels gegeven (heel interessant)! Een avond om nooit te vergeten.

Het was zeer de moeite waard

Geweldige ervaring

Met een klein groepje in de workshop gezeten, daardoor veel kunnen vliegen met de vogels. Duidelijke uitleg, leuke begeleiding en goede zorg voor de vogels.

Echt een geweldige dag gehad!

Als cadeau aan mijn vader een roofvogel workshop gegeven. Wij vonden het allemaal fantastisch! Dominique en zijn collega gaven geweldige uitleg en zorgde voor een relaxte setting. Heerlijk wat gegeten bij cafe in Holland. Echt een geslaagde dag! Bedankt :)

Unieke ervaring

Zeer leuk om te doen en fijn dat er zoveel informatie over de uilen en roofvogels werd gegeven!

Wij moesten komen rijden vanuit Eindhoven maar het was zeer de moeite waard.

Fantastisch

Heel leuke en unieke ervaring! Naast de vogels naar je hand laten vliegen,werd er ook veel informatie gegeven over de roofvogels. Echt heel interessant!

Heel uniek en leuk

2 begeleiders wisten heel veel en bleven informatie geven over de Uilen. Hele diverse uilen gezien. Super ervaring.

Geweldig!!

Geweldig!! Het was voor ons een heel stuk rijden van uit Eindhoven maar zeer zeker de moeite waard.

Geweldige ervaring

Fantastische ervaring met een klein groepje. Absolute aanrader om een keer te doen. Veel kennis kunnen maken met de vogels en duidelijke uitleg.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers