Geweldig in alle opzichten!

Ondanks de regen een fantastische workshop. Leerzame, duidelijke uitleg over verschillende roofvogels. Veel grote roofvogels op de hand gehad. Mooie shows gezien. Goede, complete verzorging: koffie, thee, uitgebreide lunch en chocomel met slagroom. Deze workshop is een echte aanrader, ook voor een toeschouwer.

Mooie ervaring

Erg tof om zoveel verschillende vogels van dichtbij te zien en hele enthousiaste valkenieren!!! Zeker een aanrader! Tip: Ik miste alleen wel een ontvangst (het was voor iedereen onduidelijk of ze goed zaten en weinig sfeervol) en een slotpraatje. Na het fotomoment droop iedereen eigenlijk af.

Een unieke ervaring.

Wij hebben de workshop met uilen gevolgd. Ontzettend leuk programma, verteld door enthousiaste mensen. Ze kennen de vogels goed en laten je op een leuke manier erg dichtbij komen. Absoluut een aanrader.

Fantastische ervaring

Geweldige ervaring om deze uilen van zo dichtbij te zien. Tijdens de Moonlight Uilen Workshop krijg je echt waar voor je geld met heel veel verschillende uilen om zelf vast te houden en zelfs ook om mee te vliegen! Valkeniers waren aardig en vertelden veel over de uilen. We hebben veel geleerd over de verschillende uilen en zouden deze workshop zeker aanbevelen!

Super ervaring, echte aanrader.

Alles over uilen en roofvogels wordt heel goed uitgelegd en om elke vogel zelf op de hand te mogen houden is een super ervaring.

Geweldige ervaring!!

Heel boeiend, de geweldige mooie dieren en de gepassioneerde valkeniers maakte het tot een onvergetelijke ervaring. Echt genoten!!!

Diervriendelijk, vakkundig, gemoedelijk, programma mooie mix van theorie en actie.f bezig zijn.

Het was een fantastische middag, de verschillende vogelsoorten zijn echt voor ons gaan 'leven' en het heeft voor ons het inzicht verdiept in hoe complex de natuur is, hoe geweldig aangepast de vogelsoorten die in een specifieke biotoop leven zijn, waar elke soort een eigen plaats heeft in een groter geheel. Voor altijd een mooie herinnering.

Prima verzorgde workshop met enthousiast team

Het was een indrukwekkende, bijzondere workshop. Het team deed veel moeite om het de moeite waard te maken. Prima deal.

Geweldig met prachtige en unieke vogels

Je mist wat als je dit nog nooit gedaan hebt

het was een super ochtend

ik heb er geen woorden voor het was een super ochtend. iedereen was vrolijk en grapjes niks was teveel echt het was super

Het was geweldig! De workshop overtrof alle verwachtingen!

Het was geweldig om de band tussen Valkenier en vogels te zien. Mooi hoe ze dat met ons deelden! Geweldig dat je als deelnemer zoveel met de dieren in aanraking komt.

Aanrader

Mooie ervaring! Bedankt Sander en rest van het team.

Leuke workshop

Ik heb de moonlight uilenworkshop gedaan en het was heel leuk.

Fantastische ervaring voor zowel kinderen als volwassenen!

Op 10 maart samen met mijn dochter van 9 de workshop moonlight met uilen gedaan, een lang gekoesterde wens van haar. En wat was het tof! Alle verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Prachtig om haar ogen te zien glinsteren elke keer wanneer een van de uilen bij haar op de hand (of hoofd) vloog! Sander, Demi en de anderen wisten op elke vraag een antwoord en met veel humor brachten zij hun passie voor de vogels aan ons over. Niks dan lof over de manier waarop zij op zowel volwassenen- als kinderniveau alle informatie over de verschillende uilen en zelfs de geschiedenis van het valkenieren konden vertellen. Mijn dochter voelde zich bij hen zelfs zo op haar gemak dat zij in de groep antwoorden durfde te geven (voor dit verlegen meisje een unicum)! Wij komen zeker nog een keer terug om oeroeboeroe dan zelf op de hand te krijgen!

Geweldig !

Unieke ervaring geleid door een zeer enthousiast team !

Vriendelijke ontvangst, echt een hele leuke belevenis

Hele leuke ochtend gehad, echt de moeite waard

Ik heb de uilenworkshop gevolgd samen met mijn vader. Beide vonden we het geweldig. Het mogen vasthouden van deze prachtige beesten was betoverd. Het personeel was heel vriendelijk, wisten veel te vertellen en je zag dat ze een grote liefde hadden voor de dieren. De groep werd in 3 kleine groepjes opgesplitst waardoor je genoeg kon vragen en voldoende tijd met de verschillende uilen kon doorbrengen . De afsluiting om buiten in het donker de uilen op je hand te laten vliegen was echt een toevoeging. Al om al een ervaring om nooit te vergeten.

Hele leuke ervaring, wat goed dat we deze mooie vogels hebben mogen leren kennen!

Heel vriendelijke mensen die ons veel verteld hebben over de uilen. We hebben genoten van de vogels en de interacties met ze waren heel bijzonder. Zeker een aanrader! :)

Vriendelijk, informatief, amusant, diervriendelijk

Het was een gezellige, informatieve en indrukwekkende avond, met een zeer goede host die op een vlotte, leuke manier je de feiten en weetjes vd uilen bijbracht.

Super leuk

Een super morgen gehad duidelijke uitleg en zeer leuk om de vogels op de hand te hebben

Het was fantastisch

Leuke leerrijke ervaring met professionele begeleiding

Originele teambuilding, uniek, leerzaam en opwindend!

Zeer leuke teambuilding activiteit, even de drukte en het hoog tempo van het bedrijfsleven ahterlaten en terug in contact met de wonderen der natuur. Professionele uitleg, prachtige en zelfs grappige vogels die wel getrained zijn maar toch in de eerste plaats ook hun eigenheid tentoon spreiden. Het is duidelijk dat de mensen van birds@work zeer goed weten waar ze mee bezig zijn en dat ze er bovendien ook echt een passie voor hebben!

Heerlijke belevenis - passievolle mensen

Je werd zeer goed geinformeerd hoe de valkerij ontstaan is, deze historische achtergrond is erg leuk gebracht. De vele roofvogels hebben het erg naar hun zin en dat merk je in de omgang met de medewerkers van de valkerij als ook met de bezoekers/deelnemers. zeer duidelijke richtlijnen die de veiligheid van allen vooropstellen. Absolute aanrader!

Fantastische belevenis!

Fantastische belevenis om deze vogels zo van dichtbij te kunnen ervaren, de valkeniers maken het compleet met hun kunde en enthousiasme.

Een enthousiast team die je op een fijne manier laten kennismaken met uilen.

Het was een uiterst leerzame en leuke avond. Iedereen kwam ruimschoots aan bod om de uilen van heel dichtbij te kunnen zien. De ervaring dat de uil op je aan komt vliegen en vervolgens op je handschoen land is onvergetelijk. De “kijkers” waren onderdeel van het geheel, zij mochten de uilen niet op de handschoen en dergelijke maar kregen alle ruimte voor het maken van foto’s. Het was een hele leuke en leerzame avond. Dank aan het hele enthousiaste team.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers