Ge-wel-dig!

Ik heb de moonlight uilenworkshop kado gedaan aan mijn vrouw. Het was voor haar een droom om oog in oog te staan met een uil. De droom is meer dan uitgekomen tijdens deze geweldige en bijzondere workshop. Wat een mooie ervaring om uilen van zo dichtbij te zien, te mogen vasthouden en mee te mogen vliegen. De Valkenier en alle mensen die de workshop verzorgden hebben zeer veel liefde en passie voor de vogels en dat spatte er vanaf. Dank voor deze avond om nooit meer te vergeten!

Mooie ervaring

Alles goed geregeld! Fijne ontvangst, veel informatie en veel verschillende roofvogels en uilen mogen vasthouden!

Mooie ervaring

Om zo dichtbij deze prachtige dieren te zijn, is voor mij een mooie ervaring. Wat educatie vooraf. Prettig om dat ook van een verzorger te horen die iedere dag met deze dieren te maken heeft. De uilen leven weliswaar in “gevangenschap” maar worden met veel liefde en aandacht verzorgd.

Supergaaf, bijzondere beleving.

Na een algemene introductie met veel interessante weetjes kwam het spectaculairste deel. Het daadwerkelijk hebben van een roofvogel op je handschoen. En later ook nog met het landen en weer wegvliegen vanaf je handschoen. Prachtige beleving, heel interessant.

Super leuke ervaring!

Ontzettend leuke ochtend gehad. De workshop wordt met veel passie en kennis gegeven. Erg leuk om alle vogels te zien en vast te mogen houden. Zeker een aanrader!

Geweldige ervaring. In alle rust een introductie gehad, leuk gebracht. Daarna uilen en een slechtvalk op de hand gehad in kleinere groepjes en tot slot zelf met een uil en zee arend mogen vliegen. Al met al een geweldige ervaring We hebben alleen de rondleiding gemist die wel in het programma stond.

Geweldige dag gehad! Echte aanrader!

Dit is een unieke ervaring waar je letterlijk oog in oog komt te staan met deze prachtige vogels. Een jonge enthousiaste groep valkeniers geeft deze cursus op een hele leuke manier en geeft veel leuke en interessante informatie. Ook wanneer het een beetje regent kan er ook binnen en overdekt met de vogels gevlogen worden. Ook als je zelf niet mee wilt doen kan je als toeschouwer er gewoon bij zijn. We hebben een topdag gehad!

prima workshop harstikke leuk, goede vibe. zeker een aanrader!

Geweldig leuke ervaring

Wat een leuke workshop. Leerzaam en zeer duidelijke informatie. Hele vriendelijke mensen. Echt een aanrader!

Ik heb een fantastische middag gehad.

Een valkerij proeverij gedaan en genoten. Leuke en leerzame uitleg over de valkerij en de diverse vogelsoorten. Geoefend met een loer draaien en een valkeniersknoop leggen. Beiden leuk en lastiger dan het lijkt. En als hoogtepunt natuurlijk het op de hand nemen en vliegen met de diverse vogels. Een actieve, interactieve, leerzame en fantastische middag.

Geweldige ervaring!

Erg leuke workshop, kleine groepen en er wordt alle tijd genomen voor het vasthouden en vliegen met de vogels.

Professionele valkeniers, respectvol gastvrijheid en een glimlach voor dier en mens

Prachtige ervaring om de roofvogels en uilen zo van dichtbij mee te maken. Zeer professionele valkeniers en ontzettend aardig en gastvrij. Mooi gevarieerd programma met theorie en praktijk. Zeer respectvolle behandeling en omgang met de roofvogels en uilen.

Ontzettend mooie unieke ervaring

Zo mooi om van dichtbij al die verschillende ( roof) vogels te zien! Echt heel uniek om te horen en gezien hoe ze zijn getraind! Zelf ook geleerd een loer te draaien!

Bijzondere ervaring

Verrassend en informatief, heel aardige mensen, prachtige uilen die onderling heel verschillend zijn, een bijzonder leuke belevenis!

Een grote vogelwens (ook letterlijk) die in vervulling kwam

Jullie hebben "pech", want ik ga jullie workshops zeker promoten!!!!

Enorme ervaring zo dicht bij deze prachtige vogels.

Super leuke presentatie met humor en wetenswaardigheden over het ontstaan en het nut van de valkerij. Daarna het veld in om van dichtbij de vogels te leren kennen en te fotograferen. Wij hadden een geweldige ochtend.

Een geweldige en leerzame ervaring!

Het was even wennen om zo dichtbij zulke machtige dieren te komen. Maar het ijs was snel gebroken en want een schitterende ervaring! Ik zou dit iedereen aanraden!

Geweldige

Mooi ervaring met roofvogel en uilen het Ook de manier hoe werd vertel was echt leuk ook heel intresan voor al dat lokie de los vliegt bind is er leuk en zo dicht bij kom is mooi ervaring dit zijn momente die zo waarden vol dankje jullie wel voor mooi ervaring ik kom zeker nog wel vaker bij voor workshop

Hele leuke ervaring!

Wat een leuke ochtend! Leuke anekdotes, prettige medewerkers! Erg betrokken bij de vogels!

Prachtige workshop / uitleg met diverse Uilen

Veel verschillende Uilen en vogels waar je echt de tijd krijgt en veel informatie over krijgt. Ik had de uilen by moonlight workshop cadeau gekregen maar echt een super leuk cadeau.

Een belevenis om niet snel te vergeten...

Zelf heb ik schrik met pluimvee. Maar bij dit kon ik het allemaal van me afzetten. Uilen fascineert me enorm. Vandaar voor mij om de angsten opzij te zetten. Het was puur genieten. Dank u wel daarvoor. 1 puntje. Wat dan mede aan mezelf ligt. De vertelling over de Uilen en Roofvogels heb ik weinig van opgestoken of niet gehoord. Omwille ik me te hard aan het focussen was op de uilen die voor me op mijn arm zaten.

Fantastisch

Super leerzaam en een super toffe manier van het doorgeven van de info van de valkenier. Wat een ervaring om met deze dieren oog in oog te staan,

Het was geweldig om de verschillende soorten roofvogels op de hand te krijgen.

Een fantastische ervaring

Een bijzondere ervaring om bepaalde roofvogels op de hand te krijgen. Vooral de grotere vogels zoals de vale gier, de zeearend en de europese oehoe hebben indruk gemaakt. Deze vogels te mogen hanteren was fantastisch.

Leuke ervaring

Mooie dieren, leerrijke ervaring en vriendelijke valkeniers

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers