direct kontakt met de vogels. Duidelijke uitleg.
Het was een erg bijzondere ervaring om de uilen van zo dichtbij te zien en te mogen vasthouden. Er werd heel enthousiast over de uilen verteld waardoor ik nu heel anders naar deze dieren kijk.
Help
Geachte heer van Ouwerkerk, Hartelijk dank voor uw reactie, ik meen dat een antwoord van ons wel op z’n plaats is. Uitlopen van het programma Valkerij Proeverij (overmacht want dat plan je niet vooraf) werd tot heden altijd door de deelnemers als zeer positief ervaren. Daarom schrik ik een beetje van uw reactie. De reden van het uitlopen was een huwelijksaanzoek van een van de deelnemers aan het eind van de workshop. Zoiets moet natuurlijk een verrassing blijven. Jammer dat u dit vervelend vond. We gaan het tegen de wind in spreken aanpakken, dat moet inderdaad anders. Hopelijk heb ik uw reactie naar behoren beantwoord en heeft u begrip voor het uitlopen van de workshop. Met vriendelijke groet, Rob van Dipten
Wij hebben een superdag gehad en zullen deze ervaring niet vergeten.
Gezellige, leuke, leerzame, indrukwekkende middag!
Het was een magische droom die uitkwam om uilen zo dichtbij te hebben op mn hand en arm. Ze naar je toe te laten vliegen en zelfs eten te geven
Ondaks het heel koude weer heb ik geweldige foto's kunnen maken
Indfrukwekkende ervaring, goede en gedegn uitleg
Geachte heer van Enckevort, Jammer dat de horeca u tegenviel. We geven op onze pagina duidelijk aan dat het slechts om soep en stokbrood gaat in de pauze, dit is niet bedoelt als lunch. Voor een zodanig exlusieve workshop met arenden en een klein aantal deelnemers denken wij dat de prijs zeker in verhouding is. We zullen zeker uw verbeterpunten meenemen in de volgende vergadering. Met vriendelijk groet, Rob van Dipten
Goede ontvangst. Vogels zien er allemaal goed verzorgt uit en hebben een goede huisvesting. De medewerkers zijn allemaal enthousiast en vertellen een goed "verhaal".
Super gemotiveerd personeel. erg enthousiast en gastvrij. alles zag er schoon en opgeruimd uit. de vogels zagen er erg gezond uit.
Ontzettend leuke en leerzame dag gehad. Wat een enthousiaste en betrokken medewerkers! De theorie werd op een heel vermakelijke manier verteld. Wat is jullie liefde voor deze prachtige dieren voelbaar in alles. En ook aanstekelijk.
Geachte mevrouw Van der Sluijs, In de pauze is er geen lunch in Berkel en Rodenrijs maar we zullen kijken of we dit tegen betaling in de toekomst kunnen aanbieden zoals we dat ook op de andere Valkerij Manege locaties doen. Dank u voor de tip. Met vriendelijke groet, Rob van Dipten
Was leuk om mee te maken.de moeite waard. Prijs 150 te hoog,lunch weinig broodjes,geen beleg
Super leuke en enthousiaste begeleiding, wij hebben vooral Marleen gezien en zij kon heel veel vertellen en uitleggen: super! Ook zorgden alle begeleiders ervoor dat je je heel veilig voelde, terwijl we het toch best spannend vonden. Veel grapjes, maar het was heel duidelijk dat er op een serieuze manier met de vogels wordt omgegaan, super!
Een heerlijke dag buiten allerlei mooie vogels fotograferen onder deskundige begeleiding
met mijn vader samen de uilenworkshop gevolgd. Beiden waren we geen fan van uilen, maar hebben dit met een andere reden gedaan. Het was heel leuk om te doen. Ik was enigzins huiverig om een uil vast te houden, maar werd door de medewerkers op mijn gemak gesteld en zij straalden zo'n rust en feeling met die beesten uit, dat ik het al snel niet eng meer vond.
Wat een super gave dag was dit! Wat een mooie vogels en we hebben een hoop respect voor deze dieren en verzorgers! Het aanzoek ging ook perfect, we genieten er nog steeds van! Bedankt voor deze mooie en bijzondere dag, vriendelijke groetjes Sylvana & Bianca.
Samen met mijn oma heb ik deelgenomen aan de workshop valkerij lounge. Een prachtige ervaring met een combinatie van heerlijk eten en buiten vliegen met veel verschillende soorten roofvogels en uilen. Een activiteit die zeker voor jong en oud erg leuk en leerzaam is!
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers