Ik vond het echt super! Heel leuk dat er zo veel soorten vogels waren en het werd ook allemaal heel leuk en duidelijk verteld. Vond het echt een top dag! Zeker vaker doen.
Hielko deed het knap de hele dag!
Het was een fantastische dag, we hebben genoten
we heb een super leuk en gexellig dag gehad . ga het zekker nog eens doen .
Fenomenaal! De uitleg en deskundigheid, de grappen en grollen, al met al, perfect!
Fantastische ervaring.
ongedwongen sfeer. Deskundige, (begrijpbare) uitleg. Op alle vragen weten de medewerkers wel een antwoord. Medewerkers nemen alle tijd.
Een zeer leuke ervaring .
het was een erg leuke middag, we hebben erg genoten
Helemaal top, een super ervaring
We hebben een fantastische dag gehad, veel geleerd, prachtig om zo dicht met de vogels in aanraking te komen.
geweldig om dertien soorten roofvogels een van dichtbij te kunnen zien en ervaren. Enthousiaste valkeniers die het welzijn van hun vogels hoog hebben. Ook voor kinderen een bijzondere belevenis!
Super dag!! Leuk opgezet, leuke mensen en uiteraard mooie vogels!
We hebben een erg leuke en indrukwekkende dag gehad. Het zonnige weer maakte het helemaal af. Ontvangst, uitleg, rondleiding en activiteiten hebben we als zeer positief ervaring. De medewerkers vonden we erg betrokken en hadden duidelijk plezier in hun werk. We hebben er veel van opgestoken. Een topdag.
Veel geleerd, respect voor de valkeniers die dit met veel liefde en toewijding doen, het lijkt simpel maar er komt heel veel bij kijken, iedere dag weer.......
Een hartelijk ontvangst was het begin van een onvergetelijke dag! Alle medewerkers zijn even vriendelijk en behulpzaam en daarbij de veiligheid van ten eerste alle vogels en de bezoekers hoog in acht nemend!! Ook al is de workshop met meerdere mensen...er wordt voldoende tijd genomen voor een ieder!! Bedankt voor alles!
Alles volgens afspraak keurig uitgevoerd
over het algemeen veel contact met de vogels
We hebben een fantastische dag gehad! Helemaal op niets iets aan te merken.
Ik vond het een hartstikke leuke ervaring. Het was ook geweldig om de roofvogels naar je hand zien vliegen en ze in actie te zien.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers