Hoop vogels op de hand gehad. Dat is erg leuk. Veel aandacht voor de vogels en de mensen. Voor herhaling vatbaar.
geen
Een zeer leerzame en indrukwekkende ervaring. Het enthousiasme en de kennis van de valkeniers is zeer aanstekelijk en creëert een goede en ontspannen (rustige) sfeer. Het eten was buitengewoon lekker en een mooie afwisseling tussen de onderdelen door. Door de variatie in vogels een mooi beeld gekregen van diverse soorten en genoten van zowel groot als klein!
Ik vond het erg leuk om mee te doen, we hebben veel geleerd, ook wat betreft de knoop leggen en de loer draaien. Het is bijzonder om zoveel mooie grote vogels van zo dichtbij te zien.
Enthousiaste medewerkers, prachtige vogels. Geweldig om deze van zo dichtbij mee te kunnen maken. Om de valkenier in actie te zien, maakte de workshop compleet.
Uitstekende middag met prachtige vogels, gezellige en vakbekwame mensen, uitstekend eten, kortom, een uitstekende ervaring die ik zeer zeker zal aanbevelen.
Zeer toffe ervaring, uitermate goed ingeleid door Rob.
Wij hebben genoten....Een fantastische middag gehad, met leuke "collega"-fotografen. Wij wilden allemaal hetzelfde: namelijk de dieren zo mooi mogelijk op de foto. en dat is overduidelijk gelukt. Supermiddag gehad.
Prima uitleg aan het begin van de workshop en verder met veel enthousiasme gebracht. Op zijn tijd ook doorspekt met de nodige humor maakt de totale middag erg leuk.
Geweldig genoten !!
Mooi om de roofvogels van dichtbij te zien. En uitleg te krijgen van de technieken hoe de dieren getraind worden.
Top dat mijn vrouw aan het eind nog even de Kuifcaracara op de hand mocht nemen.
Het was een unieke ervaring, voor deelnemer en toeschouwer. Goed geregeld, duidelijke en professionele info. Jullie delen jullie passie met iedereen vanuit jullie hart en dat is zooooooo mooi! Echt knap om mee te maken. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel.
Hebben een erg leuke dag gehad....enthousiaste medewerkers,
a. als eerste werden de vogels voorgesteld, de namen waren al bijzonder en soms zeer passend bij de vogel. Vrij snel daarna al een eerste ervaring door vogels op de handschoen te mogen hebben. b. Duidelijke uitleg, Humor c. Vragen concreet beantwoord d. voldoende medewerkers en leuk dat er foto's werden genomen e. goede verbinding tussenmedewerkers en vogels
Zeer leuke dag Zeer proffesioneel Vriendelijk Waar voor je geld
Mooie vogels, zeer kundig en vriendelijk personeel en de nodige humor. Ik heb onwijs genoten. Heel bijzonder om een keer van zo dichtbij dit mee te mogen maken.
Leuke introductie
Erg leuke middag!
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers