Was heel leuk om mee te makem. Veel gezien , geleerd en gedaan. Maar het negatieve: (het eten was ronduit slecht) Zowiezo voor die prijs
Het was een mooie ervaring en dank zij de (mooie) foto's van de vogels zó dichtbij kunnen we nog lang nagenieten.
ontzettend genoten.
Lekker natuurlijk bezig
Deskundige begeleiding, de liefde voor de vogels straalde er aan alle kanten vanaf. We hebben een geweldige dag gehad.
De workshop was heel leuk en werd zeer op prijs gesteld door het personeel.
De prijs voor de kijkers vind ik aan de dure kant.
Prachtige vogels, leuk opgezette workshop, aardig om de valkeniersknoop te leren maken, deskundige, enthousiaste en humoristische instructeurs!
Awesome! Ontzettend gaaf en bedankt voor alles: droom die is uitgekomen om zo dichtbij de vogels te komen en er veel over te leren!
veel geleerd over geschiedenis van roofvogels en ook huidige kennis van roofvogels leuke praktijkoefeningen
Ontzettend leuke en leerzame workshop. Erg leuk om te doen en overal wordt ruim de tijd voor genomen.
mooie locatie, goede begeleiding
ik heb een superleuke middag gehad
Zeker een hele leuke wordkshop! Mooie beesten en de medewerkers gaan er goed mee om. Mooi om te zien.
Heel leuke ervaring, gepresenteerd door gepassioneerde mensen!
Heerlijke namiddag, zeer toffe ervaring met roofvogels en uilen. Afwisselende activiteiten. Leerzaam. De drie uren waren om voor we het goed beseften.
Geweldig, de ontmoeting met deze imposante dieren. De uitleg was voldoende informatief en leuk gebracht.
Het was een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Ik was slechts kijker, maar dat was spannend genoeg.
Een schitterende ervaring en een aanrader voor elke roofvogelliefhebber! Dikke pluim voor de valkeniers die de workshop gaven.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers