Het is zo gaaf om te doen als je twijfelt niet doen gewoon doen!!! Meer dan de moeite waard.
Ik ben zeer tevreden, het was een heel aangename namiddag .Heel leerzaam.Prachtroofvogels.deskundige uitleg, goede veiligheid, in elk geval ik ga nog deelnemen . groeten Andy bonnarens
Was echt geweldig! Veel aandacht, zorg voor de deelnemers. Duurde langer dan verwacht. De workshop was prachtig en overtrof mijn verwachtingen.
heel goed alles word wel goed uit geleght
Leuke workshop die op een professionele en gezellige manier wordt gegeven. Veel aandacht voor de individu.
verrassend leerrijk en boeiend en vooral heel leuk
Erg mooie ervaring met voldoende praktijk
Het was een heel leuk middag.
Hele lieve, ervaren medewerkers met veel kennis. Mooie vogels die we allemaal mochten bekijken en bewonderen! Goed verzorgt en erg proffecioneel.
Helemaal geweldig! Tijd qua uitleg, vragen, kijken, meemaken.... Echt een aanrader voor een ieder die net zoals ik gefascineerd is door roofvogels. Je maakt ze zo dichtbij mee, dit vergeet ik nooit!! :)
Het was voor mij de 2e keer en weer was het spectaculair. Wordt allemaal prima uitgelegd en alle medewerkers zijn heel enthousiast en vertellen alles deze prachtige dieren.
Leuke ervaring en allemaal heel goed verzorgd. Ik vond vooral de medewerkers superleuk en aardig!, Lekker soepje tussen de middag, wat lekkers bij de koffie, gave, verschillende vogels, heb een hartstikke leuke dag gehad
Super dag gehad en een hele mooie bijzondere belevenis!
Geachte heer Forsthovel, Wat jammer nu dat wij niet wisten dat u een grote eter bent, daar hadden we natuurlijk graag rekening mee gehouden als u ons dat kenbaar had gemaakt. Op onze andere locaties betaald u € 6 voor de lunch die dan ook ietsje uitgebreider is. In Berkel en Rodenrijs bieden wij het u gratis aan. Op onze website staat dit als volgt vermeldt: Pauze: Berkel en Rodenrijs klein hapje - soep met stokbrood. We gaan zeker iets doen met uw verbeterpunt want dit zullen meer deelnemers zo ervaren wellicht. Gelukkig bent u wel tevreden over de workshop met de roofvogels en uilen lees ik want daar doen we het voor.
Prachtige ervaring ! Heel mooie foto's kunnen maken. Voor herhaling vatbaar !
geweldig !!
Wij hebben gisteren een geweldige middag gehad. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen. Jullie medewerkers waren erg vriendelijk, plezierig in de omgang en duidelijk voorwat betreft de veiligheid. Het was ook fijn te zien dat jullie medewerkers zoveel passie hebben voor wat ze doen met de vogels. Dat hebben ze zeker overgebracht op de groep.
De namiddag verliep heel vriendschappelijk, met aandacht en geduld voor iedereen.
Voor ons was het een aangenaam verjaardsgeschenk. Dit is voor herhaling vatbaar en we zullen het zeker verder vertellen en onze foto's laten zien. Personeel is vriendelijk, hulpvaardig en deskundig.
Heel leuk bedacht allemaal en er wordt goed o de veiligheid gelet! Door de informatie en leuke manier waarop alles wordt uitgelegd, wordt het een leuke workshop met veel plezier en je steekt er ook nog wat van op! Ook is het leuk dat er oplossingen worden gevonden als het weer een beetje tegen zit, zo krijg je de uren waarvoor je hebt betaald en ook nog een leuke tijd!
Goede eerste kennismakeng
Fijn om zo veel verschillende vogels van zo dichtbij te kunnen aanschouwen. Veel variatie.
Geachte heer Janssen, Deelnemen aan een workshop of er enkel naar kijken is in mijn beleving nogal iets anders, daar zit dan ook het prijsverschil in.
Het was een leerrijke dag. Nooit geweten dat vogels zo een breed karakter hebben. Wel wat minpunten: - WC niet hygienisch, en geen wc papier bij aankomst. - Weinig sfeer in het begin, we waren vroeger daar en vonden dat we daar toch nogal wat hebben 'zitten te zitten'. - De workshop begon pas om 13.15 (duurde wel wat langer) - De zeearend ging weg, hebben dus heel weinig tot niets over dit dier geleerd, gelukkig zijn we wel langer kunnen blijven om nog met hem op de foto te gaan. En wat mij ook heeeeeeeeeel erg gestoord heeft: In mijn email staat dat de lederen valkenier handschoen na afloop gehouden mag worden, en dit is niet gebeurt!!
Geachte heer Chillura, U had de keuze tussen de duurdere en langere workshop met lunch en lederen handschoen op een kasteel locatie in Limburg Nederland of de budget variant zonder deze extra's in Larum. U koos voor de laatste dus zonder handschoen en lunch. Aan de toiletten zal zeker worden gewerkt, dit mag niet meer gebeuren.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers