ontspannen en toch heel veel leren en meekrijgen! Top
Klein verbeterpunt waar de begeleiding niks aan kan doen is het poseren met de vogels wat super gaaf is dat brutale mensen zich makkelijk voordringen op mensen die netjes ophun beurt wachten. Ik heb zo snel niet een oplossing dit zal wel met de mens zelf te maken hebben.
Ik vond het een geweldige ervaring waar ik nog lang met veel plezier aan terug zal denken. De mensen die de workshop verzorgden waren erg vriendelijk en erg lief en zorgzaam met hun dieren. Ze hebben met veel geduld alle vragen beantwoordt en hebben door hun manier van werken ons echt een kijkje laten nemen in de "keuken" van de valkenier. Ik zal deze workshop zeker bij anderen aanbevelen!!!
Ontzettend leuke, professionele mensen!
Mijn vader heeft een erg leuke dag gehad en zichtbaar genoten van de activiteiten en de vogels.
de falconry experience day was een cadeau voor mijn vader. Ik ben meegegaan als deelnemer aan het ochtendprogramma en mee-eter. Ik spreek zeker ook namens hem als ik zeg dat we heel erg genoten hebben. Van Rob en zijn team, van de mooie vogels, het programma en het heerlijke eten van kasteel Baexem. Voor mij was het extra leuk om te zien hoe mijn vader, groot vogelliefhebber, genoot. Dank voor jullie enthousiasme gedurende de dag. Jullie liefde en zorg voor de vogels was volop te merken.
Zeer plezierige activiteit. To the point uitleg tijdens de theorie sessie.
Zeer leuke dag gehad met zeer aangenaam gezelschap!!!! een dag om niet snel te vergeten!!!
Erg leuke avond gehad. De medewerkers wisten veel te vertellen.
ik kom er regelmatig , het is een goede lokatie met goede klantvriendelijke medewerkers .
Super leuke ervaring!
Een fantastische ervaring. Heel goed georganiseerd, leuk verteld, goede begeleiding, genoeg tijd om met de uilen bezig te zijn. Goede indeling met pauze.
alles was OK, zelfs het weer !
Het is een heel leuke workshop, leerrijk en een unieke kans om de uilen van zo dicht bij te kunnen bewonderen en aan het werk te zien. Zeker de moeite!
De groep kleiner. Kijkers meer van de groep scheiden nu liep iedereen door elkaar om foto,s te maken terwijl jullie ze ook maken. afstand tussen overvliegen verder uit elkaar Onderkomen wel erg summier geen glühwein of warme chocolade geserveerd. Wij vonden het erg lang duren kan wel 1/2 uur korter.
de roofvogelworkshops zijn altijd geweldig! dit keer een reptielen workshop....
- Het kennismaken met de verschillende soorten uilen. - De manier waarop Andy alles uitlegde en de groep begeleidde. - Warme dranken
De reptielen workshop staat niet in de lijst, maar dat is degene die we afgelopen zondag hebben bezocht!
Dat zijn zonder twijfel de uilen. Begeleiders deden zeker hun best.
vandaag insectenworkshop gedaan , was heel interessant om mee te maken en te horen waarom mensen deze beesten niet als huisdier moeten nemen .
Super gave ervaring met prachtige vogels. Leuk nieuwe informatie
Prachtige beleving, dicht bij de uilen !
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers