Boeiend om zelf met de roofvogels te vliegen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers die een goed contact met de vogels hadden.
Deskundig, mooie locatie
Leuke workshop, met gevoel voor humor van de eigenaar valkenier
Top locatie en heel fijn en deskundig personeel, ook de stagiaires doen het uitstekend uiteraard komen we weer terug zoals al meerdere keren groeten en bedankt :-) ad en Milou Braam
Zeer leuke ervaring, mooie vogels. Indrukwekkend!
was gezellig. ondanks ik aardig ervaring heb toch er wat van opgestoken. leuk sfeertje met humor.
Was echt super tof...bedankt!
Met drie mannen (familie) een zeer mooi voormiddag beleefd. Dit was voor ons een aangenaam cadeau van onze echtgenotes. Zeer mooie locatie, prachtig weer en een boeiende ervaring rijker.
Heb een top dag gehad en gelijk meer respect voor de vogels en de mensen die er mee om gaan
De roofvogelwandeltocht in Thorn is fantastisch! Het weer was super en de deskundigen waren behulpzaam, duidelijk en ook erg aardig. Het stadje Thorn is ook erg leuk om te zien. Het was een hele leuke ervaring en een aanrader voor anderen.
Leuk dat je uilen en roofvogels kreeg, zee-arend was spectaculair, vogels vasthouden was niet gehaast.
het is gewoon machtig dat deze vogels een keer van dichtbij kan aanschouwen en voeren en al een hele belevenis om ze op de arm te hebben. prachtig gewoon.
Indrukwekkend. Zo dicht bij zulke bijzondere dieren kunnen zijn is heel bijzonder
Een hele stoere ervaring voor alle leeftijden.
Veel te weten gekomen over de verschillende uilen soorten.
Super ervaring, vriend vond het geweldig, zeker voor herhaling vatbaar! Proficiat aan het hele team
Het is geweldig om deze uilen, arenden, valken etc een keer van zo dichtbij te zien en te 'voelen'. Te zien hoe ze zich gedragen na training. Je ziet dit niet dagelijks :-) Het geeft rust in je vaak gehaaste leventje. echt super!
Het was een superervaring,de begeleiding enthousiast en deskundig! We komen zeker nog eens terug!
Geweldige dag gehad. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt van Zo dichtbij. Super leuke Mensen met verstand van zaken. Het was Nog leuker dan Ik had verwacht.
Een onvergetelijke ervaring met super mooie uilen. Ook een super gezellig team... voor herhaling vatbaar
Verlichting in de toiletten / Mogelijkheid om wat op te warmen
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers