We hebben een geweldige dag. Dank je wel!!!
We vonden het een enorm leuke dag. Veel geleerd tijdens de theorie en het werken met de vogels was super.
Misschien nog wat meer oefeningen met de vogels (demonstratief eventueel)? Nu hebben we enkel gevlogen en vogel op de hand gehouden. Het was leuk geweest om eens te zien hoe een loer werkt in de praktijk (ik had dit al eens gezien op een demonstratie vogeltreffen, maar misschien hadden andere deelnemers dit nog nooit gezien)
Ik ging zelf mee als kijker. Het was een cadeau voor mijn man. De sfeer was gezellig en vrolijk, maar toch zeer deskundig. De passie voor de vogels werkte aanstekelijk. Zelfs als kijker vond ik het zeer boeiend. En mijn man vond de ervaring met de vogels zelf zeer leuk. De groepssfeer was ook vlot en leuk. Ik vind het zeer zeker een aanrader voor mensen die zowiezo gepassioneerd zijn door vogels, uilen en roofvogels.
Unieke ervaring.....vooral als je niet bekend bent met roofvogels.
Hele leuke informatieve dag gehad, goeie uitleg en duidelijke instructies maar toch tijd voor humor tussendoor, al met al een echte aanrader voor jong en oud.
De vogels waren prachtig, de sfeer was (ondanks de regen) top, mooie plaatjes kunnen maken. Een herhaling waard!
Prac htige locate, veel diversiteit aan vogels
We werden prima ontvangen. De informatie die we kregen was erg leerzaam en werd op een erg leuke/geestige manier gebracht. De uitleg bij de hokken met vogels was erg goed. We kregen voldoende de ruimte en tijd om foto's te maken. Het actieve gedeelte werd goed uitgelegd, en er werd goed geholpen als het niet lukte. Er werd goed geanticipeerd op het slechte weer. Al met al was het een hele leerzame en gezellige dag. Hierbij nog een compliment aan alle medewerkens die dit allemaal fantastisch gedaan hebben!!!
Het spijt me maar ik kan niet minder dan allemaal 10en geven. Het was een hele enerverende dag. Keimpe en Marleen hebben deze middag zeer professioneel en gezellig (niet onbelangrijk) geleid. Roofvogels inspireren mij enorm, zeker de vrijheid die ze uitstralen. Er zit iets magisch in deze vogels. Om op zo'n dag deze vogels van zeer dichtbij mee te maken is gewoon een feestje. BEDANKT.
Fijne dag,samen met kleinkinderen en dochter,ondanks het slechte weer een top dag gehad,super !
Leuke begeleiding! Goed verzorgde vogels! Ondanks er vogels zijn met een hoog aaibaarheidsgehalte vind ik het goed dat jullie bezoekers verbieden om te aaien; het zijn immers geen knuffeldieren. Er werd goed ingespeeld op het slechte weer. En het goedmakertje voor het slechte weer van Hielko: de amerikaanse zeearend was echt een fantastische ervaring.
Heerlijke middag. Lekker eten, mooie verhalen, deskundige mensen!
Het was een heerlijke workshop, lekker relaxt! En dat beetje regen, ach daar heb ik echt geen last van gehad. Zelf geef ik ook veel trainingen op allerlei gebied en organiseer ik evenementen, ik weet wat daar voor komt kijken, jullie hebben het prima geregeld. Prijs/kwaliteitsverhouding heb ik niet ingevuld omdat het voor mij een cadeau was voor mijn 12.5 jarig bedrijfsjubileum. Ik heb mooie foto's kunnen maken, die zal ik op een CD branden en ervoor zorgen dat die bij jullie komt. Groetjes Martine Cloosterman
Er werd goed geluisterd naar vragen uit de groep
Locatie was super mooi. Leuk om zoveel verschillende vogels bij elkaar te zien. Uitleg was vriendelijk, helder en interessant. Goed dat er zoveel fotomomenten gecreëerd werden. Opbouw van de workshop was ook fijn.
Bijzondere ervaring, veel tijd met de vogels, deskundige en enthousiaste medewerkers.
Een zeer leuke dag waar er veel tijd was om de roofvogels te ervaren. We hebben ervan genoten
Heerlijke namiddag, supertevreden!
Heel leuke dag. Veel van de vogels gezien. Informatief en gezellig.
Avontuurlijk!
We hebben het geweldig gevonden. Boven verwachting!! Erg enthousiaste medewerkers. Leuke sfeer. Mooie ervaring.
Heerlijk dag met voldoende tijd om de vogels op de hand te krijgen. Goede informatie over de dieren. Bezielde vriendelijke medewerkers. kortom GENOTEN met hoofdletters.
Cunegondisstraat 27
6017 ED Thorn
WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers