Mooie vogels, vrienselijke mensen. Heel interessant wat ze vertellen en laten ervaren.

Ontzettend leuk en leerzaam

Ik heb genoten van het middag bij de Valkerij manege. Prachtige vogels en hele vriendelijke mensen. Ik kom zeker terug!!

Indrukwekkend

Prachtig om de vogels van zo dichtbij te mogen voelen en zien. Wat een zorg en liefde voor de vogels stralen de vrijwilligers uit. Begonnen met een heldere uitleg over de vogels om daarna op verschillende manieren kennis te maken met het karakter van de vogels.

Geweldig!

Prachtige vogels, enthousiast(e) personeel/vijwilligers, Heel interactief, leuke verrassingen, zoals de pelikaan, en de echte vogels tussen alle opgezette dieren in de ontvangstruimte.

Zeer professioneel en leerzaam.

Wij hebben vandaag een zeer mooie workshop met roofvogels en uilen mogen beleven. Wij hadden ons opgegeven voor de workshop Vliegensvlug. Het team nam alle tijd om iedereen te woord te staan voor vragen. De vogels waren allemaal indrukwekkend.

Waanzinnig mooi

Dit was om nooit te vergeten, wat een dag. Heel erg bedankt voor de mooie en leerzame dag.

Geweldige en bijzondere ervaring met de uilen

Gaaf hoe je de uilen in 1e instantie op de hand krijgt en daarna laat overvliegen. Het personeel maakt er een mooie en leuke show van, maar natuurlijk wordt de show gestolen door de verschillende roofvogels/uilen.

Geweldig leuke avond

Na een hartelijk ontvangst en een leuke uitleg wat de avond ging brengen gingen we aan de slag. Je merkte dat alle begeleiders gepassioneerd waren en alle tijd werd genomen om uitleg te geven en de uilen en andere roofvogels op de hand van de deelnemers te laten landen. Met leuke verrassingen zoals Hector en James

Een fantastische beleving

Een fantastische ervaring. Ondanks het zeer slechte weer en doorweekte begeleiders, hielden ze beide de moed er in en bleven steeds zeer vriendelijk, geduldig en informatief. Veel vogels de revue gepasseerd en we hebben allemaal de kans gehad om ze op onze arm van vlakbij te bewonderen. Veel kansen om mooie foto's te trekken en er zaten een paar indrukwekkende exemplaren bij. Dochter en vrouw waren ook zee tevreden met dit familie uitje.

Gewoonweg fantastisch!

Superleuke en leerzame workshop! De roofvogels zijn echt indrukwekkend en het team is erg vriendelijk en je merkt dat ze veel passie hebben voor de roofvogels. Er werd voldoende tijd genomen zodat je kon genieten van de vogel als ze op je arm zaten. Mooie en verzorgde vogels. Een unieke ervaring die ik iedereen kan aanraden.

geweldig

geweldig ,fijne mensen en fantastische show ,prachtige vogels

Hele toffe ervaring

Prachtige vogels en uitleg. De rust van de valkeniers maakt het zo dat je ontspannen bent en optimaal kan genieten van de vogels. Ze nemen de tijd en kennen de vogels door en door. Een absolute aanrader. Jammer dat het keihard regende, maar daar kun je je op kleden. Onze tip om dat ook te doen, want dat houdt je aandacht bij de ervaring ipv de regen en kou. Wij hadden regenkleding aan gedaan.

Zeer bijzonder.

Heel leuke middag met bijzondere vogels en goed team van medewerkers.

verrassende ervaring

Genoten van de workshop, educatief en een bijzondere ervaring

Super leuk en veel geleerd

Fijn dat iedereen de beurt kreeg om de vogels op de hand te houden

Onvergetelijke ervaring

Zo mooi om deze prachtdieren van dichtbij te mogen aanschouwen, goede begeleiding, goede uitleg over de vogels. Je ziet dat het echt passievolle mensen zijn die hier werken.

Echt een fantastische ochtend gehad ✅✅

Echt een hele leuke ervaring om zo met verschillende vogels kennis te maken. Goede uitleg over de verschillen van de vogels en leuk personeel.

Geweldig!

Ik heb een zeer "leerzame" ochtend gehad. Leuk dat verschillende vogels op je arm mogen zitten. Een pluim ook even voor de stagiaires, zij wisten erg veel en deden het super goed. Foto's volgen. Bedankt!

Heel erg leerzaam en indrukwekkend.

Erg leerzaam en indrukwekkend, alles werd goed en duidelijk verteld. Super mooie vogels en uilen. Leuk voor jong en oud!

Supergaaf en leerzaam

Mooie ervaring om de roofvogels van klein tot groot op je hand te hebben. Gepassioneerde medewerkers met veel kennis over de vogels. Veel geleerd vandaag over de verschillende roofvogels. Een super mooie ervaring.

Geweldige ochtend gehad!

Niks dan passie, kennis en vriendelijkheid. Echt een geweldige workshop gehad. Kundige mensen met echt hart voor wat ze doen. Pracht ervaring! Klein puntje van advies zou zijn om een 10 minuten plas/drinkpauze in te lassen.

Ontzettend leuke en interessante workshop

Hele leuke middag gehad. Personeel is heel vriendelijk en deskundig. Veel informatie gekregen over de vogels en zelf in nauw contact met ze geweest. De vogels leven natuurlijk in gevangenschap, maar er wordt goed voor ze gezorgd en het dierenwelzijn wordt zeker in acht genomen. Top!

De moeite waard om 2uur te reizen voor een geweldige show, mooie vogels .

Fantastische ervaring!

Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen, maar ook om de vogels van dichtbij te bewonderen. Het laten landen op je hand van verschillende vogels was ook echt indrukwekkend. De medewerkers hebben veel kennis en zijn heel vriendelijk. Absoluut een aanrader!

gaaf

Zeer vriendelijke mensen namen de tijd. De beleving met de vogels was fantastisch.

Cunegondisstraat 27

6017 ED Thorn

06-51999251

Over Birds@Work

WELKOM BIJ DE VALKERIJ MANEGE Kom oog in oog met roofvogels en uilen. Tijdens onze roofvogel workshops maakt u kennis met alle facetten van de valkerij. Vroeger was de kunst der valkerij voorbehouden aan de adel, vandaag mag iedereen met roofvogels en uilen vliegen. Tijdens onze workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn. Natuurlijk kan iedereen vanaf ongeveer 12 jaar meedoen aan onze roofvogel workshops. *passie, liefde en geduld is de filosofie van de valkeniers op de Valkerij Manege *door onze kennis en ervaring zijn we in staat om zelfs de moeilijkste roofvogels te trainen *uw veiligheid, plezier en een onvergetelijke ervaring staan bij ons voorop *Birds@Work is de grootste valkerij organisatie in de Benelux met ruim 260 roofvogels en uilen *op de Valkerij Manege werken erkende valkeniers