Geachte heer Heersink, Hartelijk dank voor uw reactie. Dit geeft mij de kans om uit te leggen waarom wij onze voorwaarden strikt hanteren. Er zijn redenen te over waarom deelnemers op het laatste moment niet willen of kunnen komen. Te glad op de weg, griepje, belangrijk voetbaltoernooi van een zoontje, gebroken arm etc. Dat vinden wij altijd heel jammer en adviseren dan de geboekte plaatsen te schenken aan familie, vrienden of buren zodat ze niet verloren gaan. U moet begrijpen dat bij minder deelnemers voor ons helaas de lonen, energiekosten, belastingen en hypotheek etc. gelijk blijven. Voor ons is dan de vraag waar we een lijn moeten trekken. Ik mag u vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet vragen om een attest van een arts om te zien of uw verzoek rechtvaardig is.