Filters

10

Super gave ervaring

Een ervaring om nooit meer te vergeten en voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Erg leuke en leerzame ervaring. Absoluut een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

een onvergetelijke ervaring met vogels en begeleiders

Hartelijke ontvangst met koffie en koek, leuke, duidelijke en speelse uitleg. Ik heb deze avond flink wat opgestoken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm genoten

Ik heb mijn zus verrast voor haar verjaardag met een workshop. We vonden het allbei geweldig. Wat een prachtige dieren en wat indrukwekkend om ze van dichtbij te mogen meemaken. Zelf heb ik altijd een dubbel gevoel als het over 'vermaak met dieren' gaat, maar de respectvolle, educatieve manier waarop hier met de vogels wordt gewerkt gaf me een goed gevoel. Dik compliment voor de verzorgers en begeleiders!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Een erg leuke ervaring om de vogels van zo dichtbij mee te kunnen maken. Heel professioneel personeel, leggen alles met hard en ziel uit, hebben veel geduld en zijn heel gepassioneerd. Je kan zien dat ze het beste met de dieren voor hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een topervaring

Een ontspannen dag vol ervaringen om niet te vergeten. Een topcrew met leuke verhalen en een goed verzorgde lunch, meer zelfs als wat er op de site stond. Een mooie opbouw in de dag. En het mooie weer erbij maakte van onze dag er eentje om niet meer te vergeten

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, goede uitleg.

Cadeau gegeven aan mijn vrouw voor haar verjaardag. Ze vondt het bijzonder interessant en geweldig. Unieke ervaring. Ook goede uitleg en begeleiding van de medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal chill en super gaaf!

Nemen echt de tijd en heel gaaf allemaal.

 • Aanbevelen? Ja
8

was erg leuk

Kado gedaan aan mijn moeder (werd 75) Ze heeft het ontzettend naar haar zin gehad en veel geleerd, ook voor haar partner was het als begeleider erg leuk en leerzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke workshop

Het was een fantastisch leuke workshop! We kregen erg veel informatie en de begeleiders vertelden enthousiast en met humor. Leuk om te zien hoe gek de vogels op de begeleiders zijn. Er werd goed op gelet dat alle deelnemers aan de beurt kwamen. Ook de opbouw van de workshop vond ik erg goed. Echt een super leuke, bijzondere ochtend gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ervaring!

Geweldige ervaring, duidelijke uitleg over de vogels en hoe het allemaal werkt. En een stukje geschiedenis. Daarna ook echt met de vogels aan het werk en een demonstratie. Echt fantastisch. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super kennismaking met roofvogels door bevlogen mensen

Het was een super leuke middag. Veel geleerd over roofvogels en uilen. De mensen die er werken zijn bevlogen vriendelijk. De vogels worden volgens mij met liefde verzorgd en de kennismaking met de vogels is gaaf.. Thanks voor de topmiddag

 • Aanbevelen? Ja
10

Ge-wel-dig!

Ik heb de moonlight uilenworkshop kado gedaan aan mijn vrouw. Het was voor haar een droom om oog in oog te staan met een uil. De droom is meer dan uitgekomen tijdens deze geweldige en bijzondere workshop. Wat een mooie ervaring om uilen van zo dichtbij te zien, te mogen vasthouden en mee te mogen vliegen. De Valkenier en alle mensen die de workshop verzorgden hebben zeer veel liefde en passie voor de vogels en dat spatte er vanaf. Dank voor deze avond om nooit meer te vergeten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie ervaring

Alles goed geregeld! Fijne ontvangst, veel informatie en veel verschillende roofvogels en uilen mogen vasthouden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie ervaring

Om zo dichtbij deze prachtige dieren te zijn, is voor mij een mooie ervaring. Wat educatie vooraf. Prettig om dat ook van een verzorger te horen die iedere dag met deze dieren te maken heeft. De uilen leven weliswaar in “gevangenschap” maar worden met veel liefde en aandacht verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Supergaaf, bijzondere beleving.

Na een algemene introductie met veel interessante weetjes kwam het spectaculairste deel. Het daadwerkelijk hebben van een roofvogel op je handschoen. En later ook nog met het landen en weer wegvliegen vanaf je handschoen. Prachtige beleving, heel interessant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke ervaring!

Ontzettend leuke ochtend gehad. De workshop wordt met veel passie en kennis gegeven. Erg leuk om alle vogels te zien en vast te mogen houden. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldige ervaring. In alle rust een introductie gehad, leuk gebracht. Daarna uilen en een slechtvalk op de hand gehad in kleinere groepjes en tot slot zelf met een uil en zee arend mogen vliegen. Al met al een geweldige ervaring We hebben alleen de rondleiding gemist die wel in het programma stond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige dag gehad! Echte aanrader!

Dit is een unieke ervaring waar je letterlijk oog in oog komt te staan met deze prachtige vogels. Een jonge enthousiaste groep valkeniers geeft deze cursus op een hele leuke manier en geeft veel leuke en interessante informatie. Ook wanneer het een beetje regent kan er ook binnen en overdekt met de vogels gevlogen worden. Ook als je zelf niet mee wilt doen kan je als toeschouwer er gewoon bij zijn. We hebben een topdag gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

prima workshop harstikke leuk, goede vibe. zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig leuke ervaring

Wat een leuke workshop. Leerzaam en zeer duidelijke informatie. Hele vriendelijke mensen. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik heb een fantastische middag gehad.

Een valkerij proeverij gedaan en genoten. Leuke en leerzame uitleg over de valkerij en de diverse vogelsoorten. Geoefend met een loer draaien en een valkeniersknoop leggen. Beiden leuk en lastiger dan het lijkt. En als hoogtepunt natuurlijk het op de hand nemen en vliegen met de diverse vogels. Een actieve, interactieve, leerzame en fantastische middag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring!

Erg leuke workshop, kleine groepen en er wordt alle tijd genomen voor het vasthouden en vliegen met de vogels.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele valkeniers, respectvol gastvrijheid en een glimlach voor dier en mens

Prachtige ervaring om de roofvogels en uilen zo van dichtbij mee te maken. Zeer professionele valkeniers en ontzettend aardig en gastvrij. Mooi gevarieerd programma met theorie en praktijk. Zeer respectvolle behandeling en omgang met de roofvogels en uilen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend mooie unieke ervaring

Zo mooi om van dichtbij al die verschillende ( roof) vogels te zien! Echt heel uniek om te horen en gezien hoe ze zijn getraind! Zelf ook geleerd een loer te draaien!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd