Filters

9

Heel gaaf om deze prachtige dieren van zo dichtbij te mogen zien

Samen met mijn man heb ik de workshop “Valkerij Proeverij” gedaan. Allereerst kregen we onder het genot van een kop koffie/thee meer achtergrondinformatie over de Valkerij. Valkenier Sander vertelde heel boeiend. Daarna kregen wij een aantal roofvogels op onze arm. Wat ik heel fijn vond, was dat er echt op het welzijn van de dieren werd gelet. Als het dier ook maar enigszins zou aangeven dat het geen zin meer had, mocht het dier terug naar de volière. Ook werd er goed op de veiligheid van de deelnemers gelet. We hebben tevens geleerd een loer te draaien en om een valkeniersknoop te leggen. We hebben genoten van een demonstratie van de valkenier met de loer en hebben ook zelf met de roofvogels mogen vliegen. Ik vond het een fantastische ervaring en ik heb ook meer over deze dieren geleerd. Wat ik ook leuk vond, was dat je zelf foto’s en video’s mocht maken. Zo kun je terugkijken op een leuke dag. De valkeniers Zina en Sander gaan echt met respect met de dieren om en dat maakt het ook wel dat dit een workshop is die ik aan iedereen zou aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

De Valkerij Proeverij - Mooi, indrukwekkend en leerzaam

Een bijzondere ervaring om zo dichtbij deze prachtige wezens te zijn. Er zijn in totaal 11 vogels voorbij gekomen tijdens een 3,5 uur durende workshop. Er wordt op een leuke manier verteld over het ontstaan van de valkeniers, de inhoud van het beroep en uiteraard de vogels die langs komen. We zijn bezig geweest met het oefenen van loerdraaien en het met één hand leggen van de valkeniersknoop en daarnaast werd een drietal demonstraties gegeven van het jachtgedrag van verschillende roofvogels. In totaal waren er zes vogels die op mijn hand werden gezet of op mijn hand kwamen landen, plus nog een klein uiltje wat op mijn hoofd sprong; het was geweldig om mee te maken. Als je hier een workshop gaat doen: neem je camera mee! Een sportstand op de camera of een slow motion stand op je telefoon geven prachtige beelden. Ik heb me geen moment verveeld en de dag was veel te snel voorbij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een prachtige vogels.

Imponerend die vogels en waardevol alle informatie die erbij verteld werd. Een zeer mooie ervaring

 • Aanbevelen? Ja
9

Gezellig en zeer informatief!

Heerlijk om te luisteren en ervaren samen met gepassioneerde begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

I'm impressed

met de valkerij proeverij mijn verjaardag gevierd met lieve mensen - wat een fantastische middag. enthousiaste ontvangst - mooie uilen en roofvogels - heel veel informatie over de dieren en alle tijd om de vogels te observeren. het vliegen met de vogels is zo indrukwekkend! love it. applaus voor de valkeniers - heel leuk om bij hen deze workshop te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een mooie ervaring

Een mooie lokatie met zeer enthousiaste medewerkers die over hun passie van roofvogels een uilen vertellen,.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mooi om met deze vogels op je hand te mogen staan. Prima en duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superleuk!

Indrukwekkend en leerzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Valkerij workshop was supertof!

De workshop was boven verwachting goed met fijne uiteg en begeleiding van valkenier Sander. En veel vogels op de hand gehad. Van kleine kerkuil tot grote visarend. Supertof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Erg leuke ochtend, met enthousiaste mensen. Mooie ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo gaaf!!

Zo bijzonder om de roofvogels van zo dichtbij te kunnen zien. En wat een leuk team dat de workshop presenteert! Alle lof!

 • Aanbevelen? Ja
10

WAANZINNIG!!

Precies wat er vertelt word, zie je terug in de praktijk! Uitstekende show met goede uitleg, veel zelf ervaren en complimenten aan Sander en Co voor de verzorging! Zou dit iedereen kunnen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Moonlight workshop gevolgd wat een fantastische beleving. Er werd met veel kennis en liefde uitleg gegeven over de uilen en het verschil met andere roofvogels. Ook de verzorging met koffie/thee/koekje en fris was prima in orde. Complimenten voor de begeleiders van deze workshop wat een enthousiasme en liefde voor de vogels

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Wij hebben een geweldige avond beleefd. Mooie vogels en een super goede uitleg over hoe het bedrijf is ontstaan. Super leuke en ervaren mensen die ons hebben begeleid. Dit is zeker een aanrader en wij willen zeker nog een keertje terug komen en dan overdags.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een onvergetelijke dag

Het was een geweldige ochtend, een goede en leerzame uitleg. Vervolgt door een te gekke praktijk ervaring. Een mooie rustige opbouw zodat we echt konden genieten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewledig

Mooie workshop, goed georganiseerd. Heb ervan genoten. Voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnige ervaring

Vriendelijke valkeniers met hart voor de dieren en dat zie je in hun entousiasme terug . Vooral de zeearend heeft indruk gemaakt , maar elke vogel had wel iets ! Aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke leerzame workshop gegeven door 3 enthousiaste mensen

Mijn zoon heeft gisteren de roofvogel workshop gevolgd en ik mocht kijken. We vonden de sfeer erg fijn en relaxt en hebben genoten vd leuke en leerzame info heel beeldend verteld door valkenier Sander en zijn collega’s. We vertellen ‘t zeker door !

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Super ervaring. De workshop wordt gegeven met heel veel passie

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Moonlight met uilen is een geweldige workshop waar je zelf uilen mag vasthouden en met ze mag vliegen. Goede vriendelijke valkeniers die veel en enthousiast vertellen. Boerderij ligt in een prachtige omgeving midden in de natuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige avond gehad

Leuke avond, veel opgestoken

 • Aanbevelen? Ja
9

Super ervaring met de vogels en super personeel

De gehele workshop is een belevenis, heel veel wijzer geworden en veel mooie vogels op de handschoen gehad. Vriendelijk personeel waaraan je ziet dat het hun passie is om met de vogels te werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super erg vriendelijk en leerzaam

We hebben een super workshop gehad over uilen en roofvogels. Wat werd dat leuk verteld en wat gingen ze geweldig om met mijn schoonzus (lichamelijk verstandelijk gehandicapt) Toppie gedaan. Komen graag een keer terug.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Was hier 13 jaar geleden en vond het toen een andere beleving dan nu. Veel kennis bij personeel, goede sfeer. Zou alleen plastic handschoentjes aandoen alvorens in de leren handschoen te gaan voor de hygiene. Vliegen met de uiken was toen wat vroeger op de avond in schemer en op het veld, hadden een klein lichtje aan hun pootje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring!

Eén woord wauw! Wat een fantastische ochtend met de Arendworkshop, prachtige dieren mogen ontmoeten en van dichtbij meemaken. De kracht die ze uitstralen om nooit te vergeten. Ook dank aan de medewerkers die dit hebben mogelijk gemaakt, veel kennis van de verschillende roofvogels en hart voor de dieren ❤️

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd