Tahir, Breng het luchtig en met een grapje. Hij trekt 1 lijn in zijn cursus en haalt geen onderwerpen door elkaar. Als hij iets extra wil vertellen zegt hij wacht.. wacht.. dat zal ik zo vertellen. Hij laat je ook de andere kant zien van als je verkeerd handelt. Meestal vertellen ze het.
kennis is opgefrist!
Weer heel verhelderend. Duidelijk stukje theorie en ook fijn om te praktijk weer te oefenen
Hoop nieuwe dingen geleerd die źeker blijven hangen. Goed oefenen en herhalen wel
Tahir gaf de les erg goed en betrokken. De ochtend ging snel.
Goede en zeer nuttige informatie. Leerzame dag gehad en nieuwe inzichten gekregen en bijgebracht. Als zeer prettig ervaren en eas een leuke groep.
Tahir is duidelijk en weet veel van de praktisch situatie. Waardoor je het gevoel krijgt dat je ook in zulke situaties kan helpen. Sjef deed ook echt zijn best.
De dag verliep heel soepel. Het was geen seconde saai. Alles is aan bod geweest zonder een taaie powerpoint presentatie. Flink gelachen, goede discussies gehad, duidelijk en positieve feedback. Iris is echt een top docent! Veel geleerd, gelachen en de dag was zo voorbij.
Compliment voor Iris. Pas de tweede keer. Echt goed gedaan!
Wat een leuke dag vandaag!! Toch weer het 1 en ander bij kunnen leren
Iris, Hele fijne docent Goed gedaan
M
Heel leerzaam, veel dingen geleerd en veel van opgestoken. Fijne leraar en wilde ons het ook echt leren! Zeker positief en leerzaam.
Goed uitgelegd en als wat niet goed was werd het uitgelegd wat wel het goeie antwoord was. In praktijk maar ook theoretisch.
Duidelijke uitleg
Ik vond het snel gaan en lekkere middag eten, de docent was ook echt een topper
Alles goed uitgelegd en waarom wat is
Vriendelijke man. Duidelijke uitleg en staat open voor vragen. Fijne ervaring.
Leuke spontante vent die de curcus gaf.
Zeer kundige instructeur, vriendelijke vent. Veel opgestoken en veel beter bevallen dan verwacht
Fijne instructeur! Duidelijk uitleg en veel praktijk er tussen door
Verfrissende herhaling cursus met uitstekende cursus . Zeker een aanrader voor een volgende cursus
Veel nieuwe dingen ook geleerd. Duidelijk en open de bekende dingen herhaald
Nvt was verder goed
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.