Leuke cursus veel geleerd
Een goeie leerzame curcus met veel oefeningen
Goed Dit veld is verplicht
Was zeer leerzaam
Cursus was prima
Veel geleerd, en met de leraar over mijn fouten in de toets gegaan, zodat ik ook weet waarom dat ze fout zijn en waarom het juiste antwoordt juist is
Goede duidelijke cursus
Ok
Jaap die ons de cursus gaf was een hele enthousiaste docent die alles goed wist te vertellen! Hij gaf een fijne uitleg en context waardoor ik alles begreep.
Het is erg leerzaam ik verschillende dingen geleerd die me erg boeiend werden verteld. Het is een mix van theorie en van praktijk, het is fijn dat dit gelijk na elkaar hebt.
Ik vond dat het goed werd gedaan met af en toe een grapje tussendoor
Goede uitleg en praktische voorbeelden voor de uitleg van de reanimatie, gebruik van AED, stik en slik, vuurbestreiding en in geval van evacuatie. De humor was ook mooi
Ik had er van te voren niet zoveel zin in maar ik ben positief verrast door de manier van uitleg en vond het ook erg interessant
Docent Jaap was echt een leuke man die veel passie heeft voor het uitleggen van de bhv elementen
alles werd goed uitgelegd en eerst voor gedaan voordat je het zelf kon proberen. Gezellige man die de sfeer erin houd en zorgt dat mensen erbij blijven en niet afzwakken
Belangrijk om minstens 1 keer geleerd te hebben voor iedereens veiligheid
Ik vond het heel duidelijk en hij vertelde het met enthousiasme en humor af en toe ertussen
Door een mix van humor en serieus was het heer leerzaam op een leuke manier waardoor mijn aandacht bij de les bleef.
Cursus stof werd op een leuke en leerzame manier gebracht en de praktijk onderdelen bevielen goed.
Alles werd duidelijk vertelt maar wel op een leuke manier met grapjes tussendoor wat zorgde dat het niet saai en langdradig werd
Ik vond dat alles goed en duidelijk werd verteld! Interactie was erg fijn!
Veel geleerd, en Jaap was ontzettend leuk.
Een positieve ervaring, waardoor ik het snel leer en goed onthoud
Alles ging prima, veel aandacht en duidelijkheid
Mijn ervaring was goed.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.