Sally legde alles goed uit en het was daardoor een erg leerzame herhaling. Alles weer even goed kunnen opfrissen.
Super leuke en goed verzorgd bhv herhaling! Complimenten voor Sally! Aanwinst
Sally doet het gewo
Prima training
Gezellige veelzijdige cursus. Genoeg afwisseling en de belangrijkste punten worden goed herhaald
Zeer duidelijke en uitgebreide cursus waarin alle ruimte is om vragen te stellen en les materiaal aan te passen aan de eigen wensen en locatie. Bedankt!
Heel aangename ervaring, met veel voorbeelden.
Tot over 10 jaar ;)
Ging goed en vlot door de stof en praktijk
Zojuist een BHV cursus gekregen van Arend. Deze is goed bevallen en leerzaam geweest.
Leuke opzet met afwisseling tussen theorie en praktijk
Deze man niet met pensioen sturen;)
2e cursus vanuit AOC en weer goed geregeld
Veel verschillende onderwerpen behandeld. Goede variatie tussen theorie en praktijk.
Fijne en duidelijke uitleg
Is altijd fijn om weer opfrissing te krijgen
Jaap prima docent, goede herhaling genoten
Leerzame dag
Goed, duidelijk leuke leerzame ochtend. Veel gesprek stof voor op het werk
Goed om te weten hoe ik handel en te weten hoe ik moet handelen
Duidelijke uitleg.
Mijn ervaring voelde prettig, vriendelijke begeleider!
To the point en niet te veel geneuzel
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.