Het was een leerzaam avond. Mijn geheugen is weer opgevriest. Veel geleerd.
Fijne les
Goede begeleiding. Duidelijke uitleg.
Zeer informatief en erg gezellig!
Hele fijne docent. Erg duidelijk
Fijne middag.
Duidelijke info, mss wel rondje door gebouwblooen
Na een lange tijd weer bhv en het was erg leerzaam. Veel praktijk en dat was prettig!
Fijn veel praktijk. Oefeningen qua ontruiming prettig ervaren.
Het was een fijne en leerzame training. Alles goed uitgelegd en weer opgefrist. Fijn om ook te oefenen
Ik heb nog nooit brand geblust , dus vond deze cursus wel interessant. Ook zijn er goede tip gegeven van hoe het beter kan.
Meerder onderdelen kunnen oefenen en ervaren. De ontruiming situaties waren heel leerzaam. Dit keer meer oefenen dan zitten in vergelijking met voorgaande jaren ivm corona
Leerzame training, waarbij we veel diverse dingen hebben geoefend. Dit was in eerdere trainingen minder.
Goed voorbeeld gekregen hoe alles moet en er werd meegekeken en tips gegeven hoe je het deed en evt beter kan doen
Duidelijke uitleg, goede praktijk mogen oefenen/uitvoeren.
Heel goed dat we alle theorie meteen in de praktijk konden toepassen. Leerzaam en waardevol wanneer je het "echt" moet doen. Fijne examinator en locatie
Goede uitleg veel praktijk oefenen is fijn.
Dat het fijn was om deel te nemen en ik meer weet.
Ik vond het een hele fijne leerzame brand en ontruiming oefening.
Fijn dat we allemaal de kans kregen om het ook daadwerkelijk te oefenen. Ook werden de onderwerpen kort maar duidelijk besproken waardoor mijn aandacht er goed bij bleef
Prettig om alle basis nog een keer compact te behandelen. Ook het minder praten en meer doen is heel fijn.
Goede ervaring, duidelijke uitleg met goede oefeningen. Weer veel extra's geleerd
Een hele goede uitleg en duidelijke vooral praktijk situaties.
Duidelijke cursus en goede uitleg
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.