Goeie interactie, speeltjes tussen door om te breken. Veel praktijk waarin de theorie daarbij aan bod kwam. Lang stil zitten ben ik niet goed in, de actie was top! Fijn dat er een alternatief was voor de appeltaart ivm allergie
Heel interessant
Fijn dat er goede praktijk ervaringen opgedaan kan worden.
Ik vond Iris een fijne docent. Hele fijne balans tussen theorie en praktijk. En het ontruimen uitgebreid oefenen was heel fijn.
Veel geleerd. Leerzaam door te doen!!
Ik vond het een interactieve en leuke dag, anders dan alleen maar theoretische cursus dag.
Voor mij de eerste keer. Veel dingen die wij kunnen gaan gebruiken bij onze locatie.
Ik dacht dat het mijn vorige bhv niet zo overtreffen, buiten dat er geen hamburgers waren ;) was het op andere vlakken beter.
Ik vond het een enorme leerzame ervaring. Ondanks dat ik het spannend vond heeft Iris ons hier goed in begeleid. En leuk dat er een grapje tussendoor gemaakt kan worden.
goede afwisseling theorie en praktijk
Fijne lerares en heel goed en duidelijk uitgelegd. Erg leerzaam en een leuke ochtend.
Duidelijke korte uitleg van instructeur. Goede variatie en praktijk.
Iris heeft weer een superleuke en spontane training gegeven waarbij we weer veel geleerd hebben. Keep up the good work!
Top cursus dagje weer tot volgend jaar
Zeer positieve leerzame ervaring. Duidelijk gestructureerde cursus.
Positief! Iris legt het goed uit, veel praktijk, duidelijke toelichting.
Door de duidelijke cursus heftruck heb ik een goed zelfvertrouwen gekregen en waarneming van de veiligheid.
Goed zeer duidelijk met uotleggen vriendelijke man
Ik heb het als positief ervaren en veel bij geleerd.
Ook deze bhv herhaling was wederom leuk en zeer leerzaam. Goed verzorgd en alle vragen en/of situaties worden, waar mogelijk, behandeld worden. Top! Op naar volgend jaar
Fijne overdracht van kennis
Veel besproken maar ook gedaan. Les was interactief. Wat ervoor zorgde dat iedereen actief meedeed en bij de les bleef.
Hele fijne instructeur. Alles werd duidelijk en vlot uitgelegd. Veel mogen oefenen en daarmee de meeste dingen ook goed door gaan onthouden.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.