Veel geleerd over zowel BHV, veiligheid en arbowetgeving.
Mijn ervaring van de hoofd-BHV cursus is zeer positief. Alle zaken worden duidelijk besproken en er worden zeer veel tips & trics gegeven voor het toepassen in de praktijk
Op een hele leuke gezellige leerzame manier gegeven door iris
Goed prima dag
Leerzaam
Zie boven
Goed programma. Goede wisseling tussen theorie en praktijk. Goede leermomenten, ook voor de eigen organisatie. Programma wordt met enthousiasme gebracht.
Leerzaam
Goed en duidelijk uitleg.
Spannend, boeiend en veel erbij geleerd.
We hebben vandaag weer heel veel opgestoken en bijgewerkt.
Met 4 hebben we de basis EHBO gevolgd. Dit was ideaal omdat je veel aan de beurt komt om te oefenen. Met de lotus werken was heel verhelderend!
Leerzame nuttige cursus met een gezellige groep
Erg prettig om geleerde direct in praktijk te brengen
Weer veel opgestoken vandaag.
Zeer vlot en kundig gebracht door de docent, in sneltreinvaart de bekende dingen besproken en de nieuwe dingen behandeld.
Prettige docent en de informatie is weer opgefrist. Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen
Goede locatie, veel praktijk, enthousiaste docent, geweldige catering
Er werd vlot door de lesstof gegaan, maar dat is prima omdat je thuis ook al de les kunt voorbereiden aan de hand van het boek. Persoonlijk vond ik de Hulp verlening “makkelijker” te volgen dan de brandbestrijding.
Veel van de items zijn vaak een owja ipv nieuwe informatie.
Interessant
Je kreeg veel informatie en hebben veel in korte tijd geleerd
Zeer prettige leraren die duidelijk door alle stof heen gaan en de ruimte nemen voor vragen en voorbeelden. Voldoende tijd om praktijk te oefenen en een prettige omgeving. Catering super geregeld met een uitgebreide lunch en 2x een goede snack. Zou AOC Snijders zeer zeker aanraden!
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.