Top dag met goede uitleg
Heel goede en duidelijke uitleg. Stuk wijzer geworden! En een ervaring erbij op de Evacchair
Dit keer een hele kleime groep en dat vind ik erg fijn. Goede docent, goed eten. Geen opmerkingen
Fijne cursus gehad. Goede duidelijke uitleg.
Nuttig cursus. Aardige docent. Interessant.
Duidelijk en uitgebreid. Helder.
Als zeer prettig ervaren,de tijd vloog.
Leerzame dag
Wederom een interessante dag, weer n hoop kennis opgefrist, nieuwe ideeen opgedaan om op het werk mee aan de slag te gaan. Goede mix tussen uitleg & praktisch bezig zijn. Dag vloog voorbij!
goede ervaring
Door de interactieve blaaspoppen leer je veel beter om te reanimeren. De lessen waren duidelijk en vlot.
De sfeer in de klas was fijn, je kon met al je vragen komen en met oefeningen was er geen spanning en goede feedback. De uitleg was duidelijk en alles was op goed tempo vertelt. Leuke les!
Het was heel leerzaam.
ik vond de crusus vond ik heel prettig ook genoeg pauze ingelast en genoeg en lekker eten verzorgt.
Het was een fijne les / dag.
Afwisselend, goed verzorgd en prima uitleg
We hebben een ontzettend prettige en leerzame cursus genoten bij Iris. Iris stond open voor onze vragen, leefde zich in in onze bedrijfdsituaties en bracht de stof met humor. De snacks en appeltaart waren een kers op de taart.
Veel ruimte voor vragen
Ik heb een fijne cursus BHV basis gehad bij AOC snijders. Leuke docent en diverse praktijkopdrachten.
Duidelijke uitleg over alle onderwerpen die voor kinderopvang het belangrijkst zijn.
Een hele fijne instructeur. Geeft goede uitleg. Laat je zelf ook nadenken over dingen.
Tahir kon erg boeiend vertellen. Het was veel informatie maar ik kon mijn aandacht er goed bijhouden. Ik heb er veel van opgestoken.
Wij hebben Tahir als docent gehad en wat een leuke man. Alles behandeld en certificaat binnen!
Ik vond het een prettige leerzame ochtend
Ik vond dat ze het heel beeldende vertelde met humor. Fijn dat we veel verschillende dingen konden oefenen. Ook de evacuatie in de ruimte.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.