Erg prettig, het wordt goed uitgelegd. Ook kun je oefenen hierdoor weet je ook of je dingen goed doet of dat het anders moet.
De manier waarop er word gepresenteerd is fijn, alleen vermoeiend zo op een dag
Ik vond de cursus leuk, ik heb veel nieuwe informatie gekregen. Veel geoefend met reanimatie, beademing en wonden verzorgen.
Veel geleerd
We gingen snel door de stof heen. Misschien bij sommige dingen iets te snel.
Deze herhaling was anders dan op locatie. Dat maakte hem juist interessant en leerzaam. Vooral werken met de lotus was goed.
Erg leerzaam en fijn dat er een lotus was, dit is leerzamer dan enkel te luisteren. Daarnaast werden er veel vragen gesteld waardoor je actief nadenkt. De ontruimingsoefening was ook leerzaam dat dit in het echt wordt geoefend. Een kleine bijzaak, het lokaal is erg koud
Ik heb veel dingen geleerd en geoefend.
Een bhv cursus met veel praktijk. Ervaren instructeur Wel een kleine feedback: voor mensen die de e-learning van te voren doen, is een groep met alleen herhaling soms wel gissen naar hoe iets werkt.
Goede opfrisser van de bhv kennis!
Prettige manier van de praktijk samenbrengen met de geleerde theorie. Fijn om verschillende handelingen en situaties op deze manier te kunnen oefenen. Fijne begeleiding.
Veel geleerd weer
Het is wel altijd hetzelfde waardoor het niet meer zo leuk is als het begin Het klaslokaal is altijd te koud. Dat is erg vervelend.
Leraar was een man die alles duidelijk uitlegde Stof was niet saai
Was wel koud cursus was goed
Duidelijk herhaald
Vond het een fijne cursus
Zeer leerzame dag.
Heel goed
Heel goed
Weer veel van opgestoken deze bhv herhaling dag
Erg fijne manier van lesgeven. Afwisselend oefenen en theorie
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.