Heel waardevol voor in de praktijk. Goed om dingen even op te frissen.
Goede en vakkundige leraar Met kennis van zaken
Goede beknopte informatie
Zeer goede uitleg en goede situaties uitgelegd
Duidelijke uitleg en leuk verteld. Leerzaam om te oefenen met brand blussen.
Bhv training was goed om een keer uit te voeren
X
Veel geleerd leuke ochtend
Prima herhaal cursus, gelukkig geen PowerPoint. Jammer dat er geen Lotus was, maar wel fijn dat we veel zelf konden doen. Na de pauze was de theorie wel wat pittig
Fijne interactieve les
Ik heb weer veel dingen op kunnen frissen. Door vaak de zelfde oefeningen te doen en zien kan ik ze beter begrijpen. Erg fijn gedaan Arend!
Veel kunnen oefenen, praktijk aangevuld met theorie
Leuke cursus en weer alles bijgespijkerd.
Toch weer dingen geleerd die door de automatisme vergeten worden.
Prima cursus
Lekker vlot door de stof heen, genoeg tijd besteed aan de praktijk
2x afgezegd maar voor de rest top
Ik vond het fijn om alles weer geoefend te hebben en alle kennis weer up to date te maken.
Veel geleerd over zowel BHV, veiligheid en arbowetgeving.
Mijn ervaring van de hoofd-BHV cursus is zeer positief. Alle zaken worden duidelijk besproken en er worden zeer veel tips & trics gegeven voor het toepassen in de praktijk
Op een hele leuke gezellige leerzame manier gegeven door iris
Goed prima dag
Leerzaam
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.