Steven vertelt op een leuke en luchtige manier! Maak wat grapjes tussen door en komt met goede voorbeelden. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk
Leerzaam om elk jaar de bhv kennis op te frissen
Leerzame en fijne trainer. Mag vaker deze cursus geven.
Ochtendprogramma veel geoefend bhv, reanimatie met 'slimme' poppen Geen lotus Middagprogramma te veel theorie Voordeel van 'op locatie' = oefenen voor ontruiming. Niet gedaan.
Goed en duidelijke uitleg en ruimte om vragen te stellen
To the point. Niet te veel overbodige informatie. Handige praktische voorbeelden.
De cursusleider heeft veel kennis van zaken. Dit uit zich wanneer hij praktijk met je doet. Ook de theorie bezit hij goed. Maar de manier waarop hij het overbrengt is niet prettig: zuchtend, sheets over slaan. Het eten was goed verzorgd.
Veel eigen ervaring van docent vitaal bij het maken van toest maar ook veel geoefend
Leerzame les, goed uitgelegd
Niets te klagen
Het was een duidelijke uitleg, waren interessant gesprekken. Hij luisterde naar je vragen en gaf duidelijk antwoord. Verder werd er de hele dag goed voor je gezorgd!
Cursist heeft op een leuke manier àlles overgebracht. Fijne manier van praten!
Was zeer leerzaam, goede uitleg en voorbeelden.
Gezellig en leerzaam leuke verhalen tussendoor Wordt goed voor je gezorgd
Gezellig, kleine groep, aandacht voor alle vragen. Geeft op een leuke manier les.
Duidelijk en helder verteld en uitgelegd, veel ruimte voor eigen ervaringen en vragen.
Iris brengt het ontzettend leuk en neemt zo de hele groep mee in haar enthousiasme. Volgende keer weer Iris!! Niemand heeft een inpakker gehad. Is echt top! Kleine groep, waardoor ik meer heb geleerd en de focus veel beter was.
De enthousiaste instructrice en een kleine groep maakte de dag nog beter
Fijn dat theorie afwisselt met praktijk Enthousiaste cursusleider
Enthousiaste instructeur Goed duidelijk verhaal Veel praktijk
Zeer leuke en leerzame training. Iris geeft de training met veel enthousiastme. Lotus ook erg leerzaam
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.