Was weer prima!! Lekker eten, goede sfeer en weer veel geleerd!
Enorm leerzaam en leuk!
Geen overbodige randzaken. Zoals boven gezegd: to the point en zeer duidelijk. Relaxt e prettig.
Leerzame dag gehad
Goede uitleg voor de eerste les. Blij dat er veel aandacht is voor reanimatie.
Duidelijk.
Netjes uitgelegd en zeker niet saai
Goed en gestructureerd uitgelegd.
Alles goed uitgelegd en duidelijk gecommuniceerd.
alles werd goed uitgelegd, praktisch en theorie
Prima cursus
We hebben de dag doorgebracht met een leuke instructeur, interactief en met genoeg pauze. Ik heb ze serieuzer gehad van Snijders dus dit was een positieve ervaring vandaag.
Alles was duidelijk eerst een goeie uitleg en daarna scherpen vragen
Ik ging met lood in mn schoenen hierheen. Ik had echt geen zin in een lange dag. Het viel mij alles mee! Iris deed het super leuk en zorgde ervoor dat de dag dragelijk bleef. Vroeg ook naar persoonlijke verhalen. Maakte wat geintjes en had het goed onder controle. Het was fijn dat het zo interactief was. En dat je zelf aan het denken werd gezet. Hierdoor leer je ook meer.
Het was heel interactief, fris en jong. Ruimte voor een grapje en daardoor leerzamer.
Het was erg duidelijk en het interactieve vindt ik fijn
De trainingen worden steeds op een leukere manier gegeven. Veel afwisseling in de stof en door leuke oefeningen word het nu uitgelegd. Geen “stoffige” school les meer.
Leuke instructise. Verteld alles vlot. Was leerzaam.
Heel leerzaam, veel informatie maar wel duidelijk verteld met ook een geintje tussendoor, wat ook belangrijk is om het goed vol te houden. Heel interactief zodat iedereen de aandacht erbij houdt.
Veel geleerd
Mijn ervaring was goed. Alles werd duidelijk verteld en was een fijne les
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.