Iris is een hele fijne dame met veel informatie. Die zij op een goede manier heeft overgebracht. Super
Iris was een aardig dame met een fijne en duidelijke uitleg. Ze brengt de les heel fijn waardoor je ook gefocust blijft.
Super leuke cursus gehad. Hele duidelijke uitleg. Iris heeft er een leuke leerzame cursus van gemaakt
En heel erg leuk :)
Ik vond Iris een hele fijne docent, heel duidelijk. Vrolijke meid en op een leuke manier lesgeven
Heel.goed! Iris doet het super leuk
Fast, precise, good. Great instructor ;)
Veel geleerd vandaag, informatief met goede praktijkvoorbeelden
Leuk en leerzaam, en ze leggen het goed uit en laten het goed zien
Jaap brengt de onderwerpen met veel enthousiasme, eigen ervaringen. Vraagt ook naar andere ervaringen. Zorgt ervoor dat de onderwerpen interessant blijven.
Met een jaarlijkse cursus kom je er toch achter hoeveel je vergeet in een jaar en dat het belangrijk is deze informatie te blijven herhalen.
In combinatie met de online training en examens een complete cursus
De trainer was geweldig. Iris heeft het dynamisch gemaakt, geen verveling enz.
Spontane docente, maakte het lekker luchtig wat fijn is omdat het toch een lange dag is vaak.
Interessante en leuke training
Training werd op een leuke en duidelijke manier gegeven.
Goede informatie, niet teveel. Ook door opdrachten leren
Iris heeft de dag fantastisch vormgegeven!
Een fijne instructeur, sluit goed aan op de groep en op de doelgroep waar we mee werken
De belangrijke dingen die hier besproken waren vind ik erg leerzaam en interessant. Ik voel me zekerder.
Werken met kinderen brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom vind ik het nodig dat iedereen deze cursus volgt.
Heb een hele leerzame dag gehad. En ben veel meer te weten gekomen en veel op gestoken.
Het was een duidelijke en een leerzame dag met goede uitleg
Leerzame en hele duidelijke EHBO cursus! Fijne docent die alles op een goede en leuke manier uitlegt en verteld
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.