Nieuwe dingen geleerd en stukje brand meer zelfverzekerd
Duidelijke informatie, veel geleerd en interessant.
Iris was een heel fijne lerares! Veel geleerd en je kreeg de kans om vragen te stellen en echt te leren.
Prima herhaling BHV en lekker praktisch. Zeker met een lotus. Absolute meerwaarde.
Een goeie cursus met veel praktische elementen waardoor je het gevoel krijgt dat je bij een daadwerkelijke geval in active kan springen. Samen met een leraar met kennis van stof en weet vragen op een goeie manier te beantwoorden.
Tijdens de cursus gaf Arend praktijk voorbeelden en ruimte voor vragen waardoor ik heel veel heb geleerd. Naast de theorie gaf hij ook extra inzichten in waarom iets wel of geen goed idee is.
Veel geoefend, en lotus voegt zeker wat toe. Goed dat er specifieke rollen bij de ontruiming waren om lastige gevallen te oefenen.
Veel praktijk met ondersteunende theorie, leer elk jaar weer iets nieuws
Heel leuke manier van les geven en goede verhouding praktijk en theorie!!
Goede herhaling, Lotus is top
Fijne wisselwerking tussen theorie en praktijk met een deskundige leraar Klaas. Fijn dat de klas klein is. Voldoende aandacht voor iedereen.
Prima uitgelegd en fijne docent heel duidelijk
Ik vond de herhaling bij Klaas heel fijn! Gewoon rustig en helemaal goed, weer goede tips en alles opgerfrist
Goede proffesionele cursus
Praktische en toepasbare informatie bij de bhv cursus. Ook situaties van eigen werkplek worden meegenomen
Het was duidelijk wat er van tevoren verwacht werd dmv theoretische voorbereiding. Duidelijke uitleg op de dag zelf en goed verzorgd door de dag heen.
Fijn om weer alles te herhalen zodat het wat verser in het geheugen zit
Ik heb informatie erbij gekregen dat ik kan topassen aan de BHV-organisatie.
Prima cursus wat voornamelijk op communicatie is gericht. Je leert hoe lastig het is om met porto's te werken
Ploegleider bhv op een leuke en duidelijke manier geleerd
Duidelijk uitleg levendig gezellig en vooral leerzaam
fijne ervaring, veel uitleg, veel vragen kunnen stellen.
Goede sfeer
Leerzame ochtend Iris is een leuke lerares en geeft goed les met positieve coaching
Duidelijke uitleg, ik was vandaag de enige en het was 1 op 1 en gingen goed en snel door de stof heen.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.