Gewoon de belangrijkste dingen herhaald! Precies goed
Goed en duidelijk uitgelegd!
Leerzame duidelijk
Een fantastische opfris cursus. Iris en Klaas hebben alles duidelijk uitgelegd en feedback gegeven als iets nog beter kan.
Vond het zeer leerzaam en belangrijk om weer even mijn kennis bij te schroeven
Alles wat goed uitgelegd duidelijk .
Zie bovenstaand.
Was een duidelijke cursus
Allles weer geüpdatet
Weer een goede update van al mijn kennis vooral alle verschillende brandblussers is goed om weer door te nemen.
Goed en duidelijk.
Prettig uitgelegd!
Rustig uitleg ook voor alle vragen
Super leuk gedaan met veel zelf oefenen en fijne en duidelijke uitleg
Iris is een hele fijne en spontane docent!
Veel in korte tijd. Wel toepasbaar. Dank jullie wel
De trainer is zeer component en brengt de stof goed en duidelijk over.
Heel veel goede informatie veel geleerd en gezellige leeraar waardoor je de aandacht er goed bij houdt
Klaas is duidelijk en verteld fijn
Ton is the best teacher )thank you
Ton is the best teacher in the world )thank you
Ik vond het hartstikke ideaal weer na 2 jaar BHV herhaling te mogen doen. Eerste keer bij Snijders. Alles is goed en netjes geregeld. Alles was duidelijk!!
Goed om weer je kennis op te frissen
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.