De instructeur houd het interessant. Een dag van 8:30 tot 16:30 vliegt zo voorbij en er wordt uitgebreid uitgelegd
Fijne behandeling van de theorie en praktijk als opfriscursus om er weer een jaar tegenaan te gaan.
Ging redelijk snel
Leerzaam Super leuk!
Het viel uiteindelijk erg mee en heb er veel van geleerd, bedankt!!!!!
Vond het super interessant, heel leuk uitgelegd en echt wat geleerd!
Les gehad van Jaap, hij deed het erg leuk en had een interactieve les. Zo ging de dag sneller en vond ik het leuk om te doen!
jaap uitleg was helemaal top en duidelijk
Onze cursus leider Jaap legde duidelijk en moet herkenbare opmerkingen de stof uit. Door spottende dingen te blijven gebruiken hield hij ons bij de les en hebben we allemaal iets ervan geleerd.
Ik vond dat de informatie heel goed, duidelijk en gestructureerd verteld werd. Jaap was een enthousiaste leraar die iedereen uit de groep erbij betrekt
Veel geleerd in een ontspannen sfeer.
Ik vond het een hele fijne en gezellige les. Alles werd duidelijk uitgelegd.
Informatief
Zie bovenstaande
Dr cursed was heel beleerzaam en goed om mee te krijgen in de toekomst.
Interessant
De vloer was wel vies, niet fijn om erop te liggen, verder was alles op een leuke manier uitgelegd, veel geleerd
Droge stof, onverstaanbaar en langdradig. Had de groep niet onder controle. Ruimte was vies en galmde ontzettend.
Zeer leerzaam Veel geduld Veel geleerd
Leuke cursus
Erg relaxe man die duidelijk en in een leuke manier les geeft
De inhoud was goed. Soms beetje lang dradig
Super leuke cursus gehad en weer veel geleerd
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.