Veel casussen worden behandeld en ook krijgen wij genoeg theorie om dit te doen
Leuk en leerzaam
Fijn en laagdrempelig voor iemand die nooit een bedrijfsongeval heeft meegemaakt.
Alles is goed geregeld
Een fijne manier, deze wisselende activiteiten (ervaringen van iedereen, info zoeken op internet en reanimatie oefenen) En ook vragen werden heel goed beantwoord.
Ruimte voor verhalen vanuit werkveld
Duidelijk en prettige cursus gehad
Duidelijke cursus!
Een leerzame dag met een docent en lotis die weten waarover ze praten. Ook de catering was goed geregeld.
Met acteur erbij was heel goed
Goed tot de kern en goed antwoord op vragen.
Top cursus, Veel geleerd! Ellen bedankt
Goede uitleg en goede praktijkoefeningen gedaan.
Het programma moest in 4 uur afgewikkeld worden. Dat was wat krap. Docent was duidelijk, kundig en heeft het goed gedaan. Ook met tegenslagen dat Lotusslachtoffer er niet was ging ze flexibel om.
Jammer dat de airco kapot was. Fijne herhaling net vakkundige docent.
Helaas was het erg warm binnen. De training zelf was heel erg interessant
Enthousiast, leerzaam en actief. Knap, .in de korte tijd veel info. Maar niet teveel. Helemaal top!
Was leuk, theorie gedeelte net te lang. Praktijk leuker om te doen, net te kort Temperatuur in het lokaal veel te warm
Prima!
Voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Een fijne instructeur met humor in het verhaal.
Ik heb veel kennis opgedaan. De stof was goed te behappen. Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie
Altijd solide bij AOC Altijd tevreden Niks op aan te merken
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.