Interactieve training, met voldoende ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden.
Interessant cursus, theorie afgewisseld met praktijk
Leerzaam
Zeer enthousiaste leraar, met voorbeelden uit de praktijk en goede uutleg.
Legt alles goed uit en open voor vragen.
Training sluit goed aan bij de theorie. Goede inzichten verworven.
Goede uitlegt gezellige leraar
Goede ervaring, veel ruimte voor vragen
Goede uitleg gezellige leraar
Vertelt duidelijk en er wordt goed uitgelegd
Lekker ontspannen en enthousiaste uitleg
Fijn en goed om je kennis weer op te frisse, dit is heel belangrijk. Ellen deed dit op een duidelijke vlotte manier, de ochtend vloog voorbij en het was gezellig. Iedereen voelde zich op zijn gemak, ontspannen sfeer. Bedankt!!
Erg leuk Zeer zinvol Goede ervaring .alles weer even herhalen. Dankjewel
Duidelijk, afwisseling tussen theorie en praktijk
Duidelijk uitleg. Vriendelijke instructrice
Leerzame nuttige training met goed verspreide lesstof. Prettige manier van les geven met voldoende ruimte voor opmerkingen en vragen.
Cursus leider vertelt op een aantrekkelijke manier. Tijd was wel kort om alles te behandelen
Leuke les, word enthousiast gegeven. Maakt contact met cursisten waardoor je bij de les blijft. Met af en toe een grapje blijft het luchtig en herpakt op tijd terug naar het serieuze. De tijd voor de e-learning vind ik te kort. Ps. De taart smaakte goed.
Ik heb alles als heel prettig ervaren
Hele ongedwongen leerzame ochtend
Goede opfrisser waar ik iets aan heb .
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. De eerste stappen worden door genomen omtrent brandveiligheid en het blussen van een brand. Daarna met een lotus verschillende scenario's doorgenomen en reanimatie geoefend
Leerzaam en heel duidelijk en ook gezellig met met de groupies, Ellen dankjewel!
Het werd duidelijk verteld. Stond open voor alle vragen. Speelde gebeurtenissen na, met bijbehorende reacties. Gaf ons de tijd om over het antwoord na te denken.
Deze cursus omvat alle informatie die je nodig hebt voor eerste hulp bij kinderen. Vooral het stukje reanimatie en verstikking was erg duidelijk. We hebben meermaals geoefend waardoor het goed opgeslagen is in het geheugen. De duur van de cursus is echter wel lang, maar het is daarentegen lastig om zoveel informatie binnen een kortere tijd te geven.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.