Nuttig en een kleine groep toevallig
Heel fijn. Spannend maar de spanning werd snel weg genomen door de leuke manier van les geven. Lekker actief, je stelde ons goed op de gemak en legde alles goed uit. Niet ongemakkelijk. En ook fijn dat je de Opdrachten veilig met je eigen collega's kon doen. En op he teint gemengd
Hele leuke en fijne training. Manier van uitleggen en doen was prettig! Ik keek er tegen op en vond het spannend. Maar door de docent is het heel fijn geweest en was ik minder zenuwachtig tijdens de training.
Alles is weer up to date voor het komende jaar. Thanks
Weer wat nieuwe dingen bijgeleerd. Fijne en duidelijke uitleg.
Goede docent
Was leuk gezellig en met een lach ook duidelijk uitgelegd
Goed dat er meer kwaliteit in de cursus zat doordat er meer op kunde getoetst kan worden (reanimatiecursus). Dus goede verbeteringen in de cursus
Het was fijn dat de feedback over de reanimatie direct op het scherm te zien was. Goede Lotus en duidelijk uitleg.
Staat er boven
op een luchtige manier alle stof herhaald.
Fijn om alles weer herhaald te hebben. Leuk dat je nu je score kan zien met reanimeren en leuk dat er een lotus was. Brandjes blussen met fles hoeft wat mij betreft niet perse meerdere keren, dat maakte het iets langdradig op dat moment. Verder top! Iris is een hele leuke en fijne instructrice!
Nieuwe AED apparaten zijn echt een goede toegevoegde waarde. Iris deed het heel leuk!
Iris is een enthousiaste dame die op een leuke manier kan vertellen. Daarom bleef je heel de dag scherp en is het op een interessante manier leren. De dag is voorbij gevlogen!
Bovenstaand
Duidelijk en zonder poespas. Een gezellige en leerzame dag met Iris.
Goed om weer alles op te pakken.
Heel erg leerzaam. Niks op aan te merken.
Heel fijne cursusavond. Veel uitleg, maar ook veel mogelijkheden om te oefenen. Heel fijn dat alles werd toegespitst op kinderen.
Hele fijne bijeenkomst. Vlot tempo maar ook heel veel toepasbare tips!
Vanuit de e-learning heb je veel inzicht met een goede uitleg. Om het dan nog een keer te horen en uit te kunnen voeren zie je en begrijp je veel meer.
Was erg leerzaam
Tijdens de e-learning leer je veel vooraf. De praktijkdag is fijn omdat je bijna de hele tijd interactief bezig bent. En echt skiles getraind en verbeterd worden.
Leuke trainster Iris. Met veel enthousiasme verteld ze haar verhaal.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.