Graag een keer andere oefeningen, cursus leiders zijn actief en duidelijk
Prima ochtend en middag les gehad van Jaap en Gertjan
Geen
Was goed
Perfect ga zo door
Goede instructies en begeleiding!
Duidelijk uitgelegd, super.
Leuk en leerzaam.
Jaap is een baas!
Leuke duidelijke les / uitleg
Heerlijk weer alle info opgefrist en weer puntjes opgehelderd.
Jaap en Sjef zijn een goed duo. Goede uitleg en voorbeelden.
Veel oh ja-ervaringen en lekker praktische voorbeelden en lessen
Leuke cursus. Door het kleine aantal cursisten kwamen we veel aan bod. Volgorde van de cursus was anders dan gepland, maar vond ik geen probleem.
Leuke zinvolle dag. Docent maakt het intersant. We kunnen er weer een jaar tegen aan
Goed en duidelijk uitgelegd en geen saaie kost
Weer leerzaam
Weer leuke oefeningen gedaan met de portofoons. Duidelijke uitleg gekregen
Waar ik vooraf erheen ging met het idee van dit woord een lange dag is het voorbij gevlogen
Het lezen van de e-learning was vrij abstract, juist door het te doen/gedaan zien worden, leer je praktisch hoe het werkt.
Arend is een goede instructeur en houdt het ook nog leuk !! Ik ben tevreden.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.