Weer leerzaam
Positief weer. Lotus was goed. Nieuwe oefeningen gedaan en kennis weer opgefrist
Het was een leuke en leerzame cursus. En een erg fijne begeleiding van Iris.
Leerzame dingen. Bijvoorbeeld nog nooit met water geblust en meerdere casussen gehad met ontruiming
Echt heel veelzijdig en veel verschillende dingen geleerd
Hoog tempo
De les was zeker makkelijk om te volgen en met duidelijke voorbeelden goed te begrijpen
Super duidelijk uitgelegd.
We gingen er snel doorheen. Iedereen enthousiast.
Iris legt het goed en zeer duidelijk uit
Duidelijk en leerzaam uit gelegd. Zonder dat het saai wordt. Fijn dat er ook 3 pauzes tussen zitten om daarna weer verder te kunnen met de leerstof en oefeningen.
Stap voor stap worden belangrijke thema's opgefrist en getoetst. Goed afwisselend wat betreft theorie, pauze en praktijk
Altijd goed geregeld hier, fijn om te komen
Goede uitleg en praktische voorbeelden.
Leuk, leerzaam, gezellig en go3d verzorgd.
Gezellige dag, toch weer nieuwe dingen geleerd/ gehoord Fijn om alles in kleine groepjes te doen
Goed dat er elk jaar weer een herhalings dag is om alle theorie weer op te frissen
Leuke afwisselende dag
Werken in kleinere groepjes was fijn.
iris en Arend brengen de stof leuk en interactief, de toepassing waarmee je kan zien hoe effectief je reanimeert vind ik een hele grote aanwinst! Voor het eerst ontruimingsoefeningen gedaan, was heel erg leuk om te doen.
fijne dag veel geleerd
Leuke training en kleine groepjes dus veel tijd voor elkaar
Leuke, leerzame dag! En vooral volledig.
Eeer een goede opfrissing.
We hadden een klein groepje met duidelijke uitleg
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.