Top training!
Hele goede praktijkgerichte cursus gehad. Alles ook met elkaar en op elkaar kunnen beoefenen waardoor je veel beter inzicht hebt hoe het beste te handelen. En dat je het ook onthoudt ipv alleen theoretisch alles door te nemen.
Toppie
Een hele fijne en duidelijke opfris cursus. Fijne opleider die interactief kennis bijbracht en dit op een leuke en actieve manier brengt. Zorgt ervoor dat de aandacht erbij blijft. Complimenten! Mag elk jaar zo gedaan worden. E-learning zou nieuwer mogen worden en voor iets meer diepgang zorgen.
Een super ochtend gehad
Duidelijke actieve training
Heel prettig,extra tips erbij geleerd
Weer kennis opgehaald, nieuwe dingen gehoord. Praktijkgericht bezig geweest, goede sfeer, fijne begeleidster.
Fijne cursus, ben weer opgefrist. Actieve lessen waardoor kende aandacht er goed hij houdt.
Net zoals voorgaande jaren prima
Fijn weer even opgefrist
Geduld,
Een leuke interessante dag waarin veel info gegeven word en je helemaal klaar gestoomd word voor je examen. Een hele goede instructeur die duidelijk was dus al met al een goede leuke dag gehad.
Zinvolle aanvulling op zelfstudie
Ik heb een goede en duidelijke herhaling BHV gekregen. De brandoefeningen waren echt en het blussen legde hij goed uit. Leuke omgeving om het te volgen.
Prima en duidelijke herhaling. Alles wordt goed opgefrist.
Mijn ervaring met de cursus; een duidelijke en fijne cursus. Het wordt erg goed uitlegt o.a. aan de hand van voorbeelden en ervaringen van de collega’s die deelnemen in de cursus. De docent vertelt het goed en heeft op elke vraag wel een antwoord. Er is een leuke interactie met alle deelnemers en de docent. Een hoop informatie en erg leerzaam!
Doordat Ellen zo energiek en duidelijk vertelt zorgt ze ervoor dat er veel interactie ontstond in de groep! Bedankt voor de fijne cursus!
Duidelijke en fijne uitleg!
Hele fijne enthousiaste medewerker!
Mijn eerste keer BHV. Onwijs veel en goed geleerd. Bedankt
Zoals boven beschreven. Nogmaals bedankt Ellen!
top
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.