Was goeie en duidelijk cursus. Vca is veel stof maar was al vantevoren verteld
Goede uitleg in een vlot maar fijn tempo. Ellen is een topper!
Nemen goed de tijd om het na telopen en uit telefgen etc
Leerzame dag, geheugen weer opgefrist.
Jaap brengt de stof op een duidelijke en leuke manier.
Leuke leerzame les en zeker leuk hoe het vertelt word
Leerzame dag, veel wijzer geworden
Fijn om eigen locatie te doen. Veel zaken die we beter kunnen aanpassen. En lotus ook zeer goed
Goede cursus veel geleerd!
Vandaag een BHV cursus van Jaap gehad. Hij verteld duidelijk, legt goed uit en licht alles toe. Een prettige docent die het leuk en enthousiast het BHV zijn uitlegd.
Leuk gebracht en leerzaam
Kan de informatie goed overbrengen
Ehbo en brand cursus weer opgefrist, alles weer duidelijk
Toffe ehbo herhaling met een fijne docent!
Heldere uitleg. Anders dan collega's maar erg prettig.
Duidelijke en heldere uitleg en leuke docent die interactief lesgeeft
Duidelijk en goede uitleg
Fijne uitleg, goede docente
Fijne avond, prettige vrouw aangenaam in omgang, direct duidelijk voorbeelden maar niet overdreven spectaculair met benen of armen af. Heel Fijne sfeer
Fijn om alles weer te herhalen Ellen was onze docent ,
Ellen
Zeer positief gepresenteerd
Belangrijkste onderdelen besproken. Graag eerst Brand daarna EHBO
Prima cursus met voldoende tijd voor alle onderwerpen. Ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
Duidelijke en heldere uitleg. Vragen worden goed beantwoord. Nieuwe regels worden met een (praktijk)voorbeeld uitgelegd.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.