Leuk en leerzaam
weer eens lekker opgefrist
Goede uitleg, frisse uitleg
De herhaling werd op een erg leuke manier gebracht
Leerzaam en productief
Prima les, duidelijk verhaal, veel doen. Niet langdradig ( saai ). Prima opfrisdag
Zeer interessante cursus,veel geleerd en een prettige docent.
Veel informatie gekregen, gezellig docent.
Veel informatie gekregen en alles duidelijk en vlot verteld. Ook een goede afwisseling tussen luisteren en het uitvoeren van dingen.
Was prima
Toch wel veel dingen weer geleerd ervan wat ik nog niet wist en hoe het ook al weer moest. Goede en leuke lesdag.
De uitleg van de EHBO curcus is goed en duidelijk uitgelegd.
Heel veel geleerd van deze cursus
Vond het heel duidelijk en goed
Met passie is de cursus verteld.
De uitleg was duidelijk en het was heel leerzaam. De docent hield het lucht waardoor het niet op een saaie les lijkt
ondanks dat het een lange dag is, vond ik het wel erg duidelijk en goed geregeld.
Goede lesstof, tijd voor eigen inbreng. Goede uitleg door docent
Veel inhoudelijk besproken, goede en duidelijke uitleg door de trainer.
Fijne dag waar we veel tips hebben gekregen om onze eigen lessen beter te kunnen geven.
Veel geleerd, lekker actief.
De cursus was perfect maar het lokaal was kou...érg kou!! Ellen deed het erg goed.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.