Leuke cursus, duidelijke informatie
Aangenaam lesgegeven en veel geleerd
Vol enthousiasme een leerzame dag gehad dankzij Ellen!
Het was wel een leerzaam cursis
Kwam als geheel onervaren en stond versteld wat ik in 1 dag heb geleerd
Veel praktijk oefeningen
Ik moest enkel brand doen maar na de lunch moest er nog wat ehbo afgerond worden. Ik vond de theorie best saai met enkel pc scherm. In verleden was er meer vragen en antwoorden.
Informatief en interessant. Dit jaar de ontruiming gedaan.
Prima training Goede verdeling practijk en theorie
Het was wederom een leerzame dag met prettige herhalingen. Duidelijke uitleg welke met enthousiasme is overgebracht.
Ik vind het een goede leerzame cursus, hier komen dingen naar voren die je normaal gesproken weinig tot niet mee maakt
Fijne Training
Herhaling gehad van de bhv, goed verzorgd en veel praktijk
Ellen is heel aardig en streng en hoe Zei je leert met heel veel geduld en heel Goed uitleg.
Fijn om eens een andere instructeur te hebben. Nieuwe invloeden is fijn om van te leren
Duidelijk en overzichtelijk. Goede praktijk voorbeelden en goede uitleg met wat humor tussendoor! En praktijklessen goed kunnen oefenen.
Het was een leerzame dag, Jaap vertelde en legde alles duidelijk, boeiend en ook met humor uit
Alle informatie die er gegeven werd en uitgelegd werd die was erg duidelijk, informatief en ook op een hele leuke wijze gegeven.
Fijne instructeur Goede luchtige uitleg met kans voor een persoonlijk verhaal, wat het erg interessant houdt. Jaap maakt zo’n dag echt leuk!
Docent geeft met passie en plezier zijn cursus wat het erg leuk maakt.
Very Good experienced trainer. Ton is a great trainer!
was interresant
Ondanks dat niet alles nieuwe informatie was was deze dag erg nuttig. Het kunnen oefenen van alle handelingen geeft een zekerheid mee voor het geval je het ooit nodig moet hebben in een noodsituatie. De uitleg voelde geïnteresseerd en persoonlijk, iedereen werd betrokken. Het ontbreken van een powerpoint zorgde ervoor dat de aandacht bij het verhaal van Ellen bleef in plaats van dat je naar dia's staart, wat ik persoonlijk erg prettig vond.
Prima manier onderhoudend
Hele fijne bhv cursus gehad van Ellen , erg goede uitleg en neemt de tijd om al je antwoorden te beantwoorden . Fijn om naar te luisteren en ik heb veel geleerd in 1 dag.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.