Goed en interesant
Leerzaam en effectief!
Heel gezellig en goed uitgelegd Groetjes Joanie
Toch wel weer nieuwe dingen geleerd
Prima cursus
Toppie
Alle belangrijke aspecten nog eens benoemd. Trainer doet het erg leuk en zorgt dat het boeiend blijft
Hele fijne avond, duidelijke uitleg
Goede uitleg
Door de vooral praktische aanpak goed te volgen, te leren en te handelen. Was een fijne training
Prettige docent, duidelijke uitleg. Leuke groep mensen.
Leuk
Zeer leuke en gezellig opfriscursus gehad van Ellen. Bedankt en tot volgend jaar.
Leerkracht houdt je er goed bij
Duidelijke uitleg. Gezellig
Beknopte duidelijke uitleg
Ik heb dit goed ervaren en goede les gesprekken besproken
Was een zeer leerzame dag een prettige ervaring
Met alleen een basis cursus kan je nooit alles in 1 keer leren, dus een jaarlijkse herhaling is altijd fijn. Ook fijn dat bij herhaling meer de nadruk ligt op het praktijk gedeelte.
De herhaling is weer goed en duidelijk verlopen.
Prettige docent. Jammer dat theorie uit e-learning herhaald wordt in de les. Daardoor erg langdradig
Goede en duidelijke uitleg, ondanks soms taaie stof toch levendig uitgelegd
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.