Fijn dat praktijk voorbeelden besproken konden worden.
Fijn dat er ruimte was om er als groep over te praten. Fijne uitleg, over de verschillen van handelen. En wat bhv bij kober inhoudt
De les was op maat naar onze eigen behoefte. Veel geleerd en dingen kunnen meenemen naar praktijk.
Fijn om in 2 dagen alles door te nemen. Ik zou nog wel iets meer willen oefenen met wonden verbinden maar snap dat de tijd daar niet helemaal toe laat.
Er wordt veel informatie op een hoog tempo doorheen gewerkt, maar op een heldere manier waardoor het goed te volgen is. Jaap is een vlotte en goede trainer en ook de mevrouw van de kantine is top!
Ik heb echt het idee dat ik veel kennis heb opgedaan!
De instructeurs geven op een enthousiaste manier de cursus waardoor het heel leuk blijft om het te volgen. De tijd vliegt daardoor ook heel snel.
Leerzame dagen
Alles is duidelijk uitgelegd
Jaap is een topper! Wat een leuke, gezellige les was het. Hij zorgt ervoor dat een lange dag een dag was dat makkelijk door te komen is.
De lessen waren duidelijk en leerzaam.
Het was een leerzame cursus
Een duidelijke uitleg waar we in de praktijk iets mee kunnen
Jaap was een erg vriendelijke, bekwame instructeur. Gaat in op vragen, heeft en geeft ruimte voor eigen inbreng en zorgt voor een ontspannen sfeer.
Jaap heeft goed ingespeeld op de praktijk. Hij houdt ook rekening met persoonlijke ervaringen.
Goed en gezellig
Langdradig soms, maar zeer duidelijke uitleg! Deed veel zelf voor, had graag wat meer zelf willen doen. Was zeer duidelijk, maar soms wel langdradig.
Fijne en duidelijke training
Cursus als zeer prettig ervaren Hopelijk krijgen we Ellen volgend jaar weer Mvg Dennis :))
Genoten
Hele duidelijke inhoud en goed weergegeven in theorie en praktijk. Leerzame dag en persoonlijke aanpak Docent zeer kundig en leuk in wijze van lesgeving
Fijne docent die op een leuke manier les gaf. Na de e learning was het fijn om dingen ook in de praktijk toe te passen en te leren.
Ik heb er veel van geleerd.
Weer een leuke dag
Heel duidelijk uitgelegd en omschreven allemaal. Fijne man met humor, aanwinst voor het bedrijf.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.