Top avond Kundige instructie
Top om weer een opfriscursus te hebben gehad
Duidelijk door Ellen gepresenteerd weer, fijn mens en helder. Klasse
Praktisch en duidelijk
Deze keer was de herhaling heel erg praktijkgericht, dit was erg prettig. Zeer ervaren docent, voorzieningen erg goed!
Goed uitgelegd en goede oefeningen
Het was een duidelijke uitleg over de basis van reanimatie. Alle aspecten werden goed uitgelegd en het praktijk gedeelte was erg fijn om te ervaren.
In een korte tijd veel geleerd op een fijne manier.
Ondanks mijn traumatische ervaring heb ik een goede en rustige uitleg gehad hoe ik kan handelen bij een hulp verlenende situatie. Ellen was zeer prettig om naar te luisteren.
Wat een fijne trainer is Ellen. Ze is duidelijk geeft bruikbare simpele tips die vast in de praktijk naar boven zullen komen. Echt een waardevolle training
Duidelijke uitleg
Goede uitleg
Ik vond de informatie goed. Maar de periode tijdens de Lotus en met brand oefenen teveel gelach en niet serieus. Zou graag willen zien dat dit veranderd want ik zou niet door mijn mede curcisten geholpen of gered willen worden want ik denk niet dat zij dit kunnen.
Goed uitgelegd en luchtige sfeer in de les. Dat was top. Maar de cursus is niks voor mij
Goede cursus met veel zelfde dingen als afgelopen jaar
Verzorging was goed en uitleg ook. Mag alleen wat korter
Gewoon weer een top cursus zoals altijd
Alles weer helder
Ik vindt de manier van les geven super. Dat er actief met de deelnemers wordt gewerkt waardoor iedereen zelf actief na moet denken ( geen eenrichtingsverkeer van de docent) het is fijn dat de docent openstaat voor vernieuwing van les geven. Niet altijd het zelfde een ABC tje en de pan of brand bak ( blijf vernieuwen zodat iedereen het leuk vindt niet altijd het zelfde.)
Ging vlot en duidelijke uitleg
Weer fijn om herhaling te krijgen
Was gezellig en duidelijk
Fijne instructeur met goeie mix van theorie en praktijk.
Fijn om alles weer een keer te herhalen. Leer iedere keer weer nieuwe dingen, dus dat is mooi.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.