Jaap legt goed uit. Geeft voldoende ruimte voor vragen. Praat op duidelijke toon. Geeft goede en voldoende informatie. Denkt mee en kan zich inleven in ons werkgebied
Veel praktijk en dat was erg fijn. Ook de tablet met pop was erg leerzaam en maakt jezelf bewust hoe je nu reanimeert.
Veel doen en niet te veel theorie
Helder, bruisend, duidelijk, professioneel en goed.
De cursus was leerzaam en echt samen leren. Niet saai. Maar juist leuk/prettig.
Super docent! Maakt de saaie stof interessant
Sommige delen in de cursus waren nog in ontwikkeling Maar werd goed uitgelegd en over gecommuniceerd
Prettigge sfeer
Goede instructeur die ons actief betrok in de les en veel ruimte gaf voor eigen invloeden en vragen.
Onder relaxte sfeer goede cursus dag gehad
Leuk, leerzaam en nuttig. Goed om dat eens per jaar opnieuw te horen en te oefenen .
Goedemorgen cursus, alles weer opgefrist
Goede uitleg, fijn om alles nog eens te herhalen en op te grissen
Ochtend programma geeft meer voldoening dan middag programma
Ik vond het een leerzame cursusdag. Misschien de vloerbedekking vervangen naar pvc ofzo. Dit is niet zo prettig om op te liggen.
Duidelijke uitleg, presentatie, zelf kunnen oefenen. Lunch, drinken: zeer goed verzorgd.
Veel bijgeleerd en goed kunnen oefen met reanimatie en beademing. We konden al onze vragen stellen en kregen daar duidelijk antwoord op terug
Ik heb de dag positief ervaren. Veel uitleg gehad. Soms miste ik wel de diepgang in bepaalde onderwerpen. Uitleg van reanimatie en beademing was duidelijk.
Fijn om deze belangrijke zaken getraind te hebben
Goed lesgegeven
Positief en leerzaam
Voor mij de eerste keer ehbo cursus en ik heb veel informatie gehad. Ook dingen waar ik niks vanaf wist, kreeg de juiste antwoorden op mij vragen en was een luchtige dag.
duidelijk en fijne uitleg, erg fijne cursus en goed te doen
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.