Vriendelijke docent die alles heel duidelijk uitlegt!
Fijn om eieren ervaringen te delen. Met elkaar over onderwerpen na te denken en interactief te behandelen. Goed om weer even praktijk te oefenen.
Fijne structuur van de les, uitleg met humor werkt erg goed.
De kennismaking was wat lang waardoor het praktijk deel snel gedaan moest worden. Gelukkig alles wel uit kunnen voeren.
Leuke manier van lesgeven met humor. Kon alle vragen helder beantwoorden.
Zeer goede herhalingscursus BHV. Enthousiaste trainer leuke interacties, tempo goed, geen verbeterpunten die mij zo te boven komen
Prima herhalingsbijeenkomst, vlotte docent met precies de juiste kennis. Geen verhalen er omheen, gewoon duidelijk en alles wat je moet weten en kunnen. Fijn onthaal met koffie/thee en de appelpunt met slagroom is een goed pauzemoment.
Duidelijke manier van opbouw, oefeningen en praktijk. Leerzaam!
Goede uitleg en we zijn weer een ochtendje actief bezig geweest
Ik heb mijn vragen kunnen stellen en alles is duidelijk verteld
Alle items komen aan bod. Duidelijke uitleg.
Niks op aan te merken, prima ochtend gehad
Duidelijk en bondig
Fijn om vooral de praktische zaken te oefenen. Een ontruiming was nog niet aan de orde geweest tijdens eerdere herhalingsbijeenkomsten.
Vooral door het doen en de herhaling leer je veel.
Prima cursus
Fijn om praktisch te kunnen oefenen. De ontruiming oefenen had ik nog nooit gedaan dus dit was een goede aanvulling.
Weer enkele nieuwe dingen geleerd en interessant om andere situaties te leren kennen. Cursus zou wel een uurtje korter mogen, stof sneller achter elkaar
De cursus word vlot en duidelijk gegeven
Was goed
Goed alleen jammer dat de genen die het ochtend deel heeft gegeven niet de hele dag er was
Ik heb de cursus goed ervaren
Ik vond het leuk en leerzaam. Het was gezellig en er mochten grapjes gemaakt worden. Het duurde alleen iets te lang voor mij. Jaap en klaas waren top docenten. Alles werd duudelijk uitgelegd
Leuke cursus waar ik weer meer geleerd over eerste hulp bij kinderen door de duidelijke uitleg van de docenten! Zeer leerzaam!
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.