Elke keer toch weer iets nieuws leren.
Was weer een leerzame cursus
Veel goede tips en trucks uit de praktijk gehoord in combinatie met wat hoort en moet.
cursusleider met verstand van zaken en leuk gebracht
Diep ingegaan op ehbo, dat was fijn
Prima uitleg, met af en toe een grapje. Mag wel wat minder langdradig af en toe, maar was wel allemaal nuttig
Duidelijke uitleg
Geen bijzonderheden kom elk jaar maar terug!
Precies goed
Hele leerzame les met een spontane en positieve leraar. Manier van lesgeven was goed gevarieerd tussen praktijk en theorie. Veel herhalingen gedaan met het reanimeren waardoor je sneller leert om ermee te handelen. Super.
Jaap was een fijne docent, die de EHBO cursus op een fijne manier heeft gegeven. Er is veel blijven hangen.
Jaap vertelde het op een prettige manier waardoor je je aandacht er continue bij kon houden. Het was fijn dat de theorie steeds werd afgewisseld met de praktijk.
Duidelijke uitleg. Heel veel geleerd.
Ondanks dat het voor mij herhaling was, heb ik toch weer veel gehad aan de cursus. Dit was zeker een goede opfrisser
Ik ervaar het als een fijne cursus. De docent was enthousiast en gaf les op een manier, waardoor het ook blijft hangen en je actief bezig bent met de leerstof.
Jaap geeft les met veel enthousiasme. Hij is erg duidelijk in zijn verhaal wat er in combinatie met zijn enthousiasme voor zorgt dat de informatie goed blijft hangen.
Boeiende ehbo lesdag gehad. Goed verzorgd en duidelijk en afwisselend lesgeven en fijne nette locatie.
Ik vond het superleuk en heel leerzaam
Tahir, Breng het luchtig en met een grapje. Hij trekt 1 lijn in zijn cursus en haalt geen onderwerpen door elkaar. Als hij iets extra wil vertellen zegt hij wacht.. wacht.. dat zal ik zo vertellen. Hij laat je ook de andere kant zien van als je verkeerd handelt. Meestal vertellen ze het.
kennis is opgefrist!
Weer heel verhelderend. Duidelijk stukje theorie en ook fijn om te praktijk weer te oefenen
Hoop nieuwe dingen geleerd die źeker blijven hangen. Goed oefenen en herhalen wel
Tahir gaf de les erg goed en betrokken. De ochtend ging snel.
Goede en zeer nuttige informatie. Leerzame dag gehad en nieuwe inzichten gekregen en bijgebracht. Als zeer prettig ervaren en eas een leuke groep.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.