Er wordt aandacht besteed aan de belangrijkste zaken.
Ging lekker vlot
Wij hebben iris gehad als begeleidster deze dag….ze is heel duidelijk het was een leerzame dag lekker opgefrist op gebied van veiligheid . Lekkere lunche ook op alles goed geregeld Ik ga zeker volgend jaar weer de BHV cursus herhalen
Iris was echt GOUD. Duidelijk en rustig een hele fijne bijscholing
Interactieve dag, lekker actief ‘s middags en veel handige praktische tips. Fijn om ook ervaringen van andere cursisten te delen en te bespreken
Duidelijk en vriendelijke uitleg. Leerzaam ook door verhalen van medecursisten
Weer een leerzame dag
zie boven
Herhaling van BHV cursus erg duidelijk en leuke dag gehad!
Helemaal toppie!
Een zeer leuke en leerzame dag.
Goede ervaring, leerzamedag, vriendelijk (ondersteunend) personeel en instructeur, duidelijk veel relevante levens ervaring. Einde van de dag werd het lokaal wat warm, maar het is wat het is Met vriendelijke groet, Joris
Aan het einde werd veel snel besproken.
Ik heb veel nieuws geleerd.
Heel leerzaam
Uitleg was goed, mag meer doen tijdens de cursus. Lange dag.
Ik vond het een leerzame dag. Vooral de praktijk tussendoor was fijn. Wel was het een lange dag en was er aan het einde minder concentratie
Een hele interessante dag, goed om deze dingen te leren en mee te krijgen.
De uitleg was duidelijk verteld waardoor het makkelijk te begrijpen was
Erg leerzaam
Was een goede sfeer en goede 1 op 1 lesgeving
De cursus is duidelijk en goed. Voldoende tijd om allerlei opdrachten uit te voeren.
Verhelderend en verzorgde cursus. Goed verzorgd en fijne instructeur.
Zeer vriendelijke mensen en erg goed verzorgde locatie
Alles goed verzorgd!
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.