Dit was een geweldige dag bedankt en tot De bhv training
Veel nieuwe dingen geleerd en praktische tips gekregen.
Fijne ochtend leerzaaam
Vooral leerzaam
Op bedrijfslocatie bhv gehad. Leerzaam!
Zie boven
Wij hebben een goede algemene training als ook een ontruiming toegespitst op ons bedrijf gekregen.
Prettige cursus op locatie, zeer leerzaam en veel bijgeleerd.
Goede opfriscursus
Ik vond het een heel interessante leerzame dag
Leerrijk
Fijne les. Goede herhaling en prijktijk oefeningen.
Afwisselend
Veel laten ervaren en ezelsbruggetjes gegeven.
Leuk met de bril oefenen
Prima, leuke en leerzame oefeningen en fijne herhaling.
De lessen zijn erg interactief en grappig. Docenten zijn enthousiast en dat is zeer aanstekelijk. Tevens zijn ze erg open en begripvol, wat fijn is. Je mag zelfs “domme” vragen stellen en zeggen dat je het niet weet.
Brand en ontruiming was super leuk en realistisch
Ik heb op beide dagen erg enthousiaste docenten gehad, die goed konden vertellen over het onderwerp (Jaap en Iris). De begeleiding was erg fijn, dus ik heb hier een positief gevoel aan over gehouden. Jammer dat het de eerste dag zo heet was, maar daar kon niemand iets aan doen. Vooral tijdens dag 1 vond ik dat sommige vragen in de toets duidelijker geformuleerd konden zijn.
Ik heb 2 hele leuke dagen gehad en vooral leerzaam. Ik heb 2 docenten gehad deze 2 dagen en beide waren ze fantastisch.
Leuke enthousiaste trainers.
Goed training, veel geleerd, leuke trainers
Ik weet niet waar het aan ligt maar vandaag was voor mij lang en zwaar. Ik kon om 13:00 uur het niet meer bijhouden. Ik had hier bij Jaap geen last van en toen ging de dagen snel
Interactief en legt goed uit
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.