Verfrissende herhaling cursus met uitstekende cursus . Zeker een aanrader voor een volgende cursus
Veel nieuwe dingen ook geleerd. Duidelijk en open de bekende dingen herhaald
Nvt was verder goed
Duidelijk, puntjes scherp gezet
Goede bhv herhaling. Duidelijke uitleg en veel kunnen oefenen.
Leuke docent. Weet het goed, rustig en professioneel uit te leggen.
Het was een leuke leerzame dag, heb weer veel informatie (opnieuw) in mij op kunnen nemen. Vooral bepaalde handelingen zoals stabiele zijligging waren me ontschoten. Maar het was leuk, gezellig, leerzaam, ook mede doordat we Iris weer hadden, die ons vorig jaar ook heeft geïnstrueerd.
Veel geleerd en er wat van opgestoken.
Het was weer een hele fijne dag! Ik keek er ook echt naar uit. Het is fijn om je kennis weer bij te spijkeren op een leerzame, leuke manier.
Een gehele leuke ervaring. Goed om de stof weer te herhalen. Leuk om wat afwisseling te zien met wat opdrachten erin.
Energiek, veel geleerd, Iris is een topper!
Een goede cursus wat goed wordt uitgelegd en er is goede interactie. Een cursus die aanbeveel voor andre bedrijven
Jaap is een fantastische man met heel veel ervaring op zijn vakgebied en hij weet het heel goed over te brengen .
Ondanks 20 jaar ervaring in dit metier. Toch dingen bijgeleerd.
Goede instructie tijdens de lessen, we zaten in een kleine groep, waardoor er veel vrijheid was om vragen te stellen en eigen ervaringen te delen.
Heel erg leerzaam. Veel nieuwe informatie, mooie techniek met het reanimeren. Iris had ook een fijne en rustige manier van vertellen, waardoor informatie goed binnenkwam. Het praktijkgedeelte was ook erg fijn.
Goede ervaring, fijne docente, fijne manier van meenemen in situaties, weer leerstof opgefrist, goed om te leren met een Lotus!
Prima ervaring weer, veel geleerd en ook wat zaken die nieuw waren in bhv/ehbo land mee mogen pakken
Wederom weer nieuwe tips en trucs geleerd mede dankzij een super enthousiaste docente Iris.
Cursusleider weet waar hij het over heeft. Is vriendelijk en ondersteunend. Zeer geruststellend voor iemand met minder ervaring
Prima training
Iris is een prettige docent. Alle onderdelen worden goed uitgelegd en van tips voorzien.
Leuke en nuttige les. Alle kennis weer opgefrist. Duidelijke uitleg met veel gelegenheid tot stellen van vragen.
Heel nuttig
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.