Zeer goed , verandering van leraar , andere les stof
Heldere en fijne uitleg een aanraden
Afwisseling en goede kennis van zaken
Kennis weer opgefrist
Leerzaam
Ellen geeft op een hele prettige manier les. Veel handige tips gehad, leuke afwisseling van praktijk en theorie. De ochtend vloog voorbij!
De trainer vertelde heel duidelijk en enthousiast. De ochtend vloog voorbij. Fijn dat we theorie/praktijk weer goed hebben geoefend.
Leuk om les van Ellen te krijgen. Goede info en fijn de afwisseling tussen theorie en praktijk
Ik vond het spannend omdat het mijn eerste keer was, werd goed rekening mee gehouden, veel complimenten.
We hebben hartstikke leuk les gehad van Ellen! Ze gaf hele goede en specifieke tips, ook voor thuis. Heel fijn!!
Goede uitleg en informatie leuke docent
Weer opgefrist
Leervol en gezellig.
Prettige leerstof, voldoende aandacht voor de cursist.
Aardige man, verder niks op aan te merken
Goed duidelijk
Door de afwisseling blijft de dag veelzijdig en leerzaam.
Het was weer leerzaam, maar het ehbo gedeelte was erg kort. Brandwonden en verbinden zijn onderdelen die ik wel miste. Dit zijn namelijk de e onderdelen die in de praktijk juist het meest worden toegepast. Het enthousiasme van Ellen was wel top!
Leuke en energieke docent. Fijn om alles kort en krachtig herhaald te hebben. In mijn beleving mag er langer stil worden gestaan bij het stukje EHBO voor meer praktische handvatten.
Veel praktijk voorbeelden aangehaald, besproken, en eventueel geoefend.
Gemêleerde groep en de cursusleider kon hier goed mee om.
Betrekkelijk saaie leuk gebracht
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.