Rustige en duidelijke uitleg omtrent de te kennen stof/vaardigheden
Fijne ervaring met 1ste keer via jullie herhaling BHV. Mooie voorbeelden en goede tips!
Goede focus op de belangrijke dingen, Interactief en educatief. Voornamelijk mooi om het ontruiming gedeelte te oefenen die we afgelopen jaren niet hebben gehad!
Het was weer een zinvolle opfrisser. Vooral het ontruimen want dat is echt wel belangrijk.
Legt alles erg duidelijk uit en zorgt ook dat je lekker bezig blijft waardoor de aandacht er goed bij te houden was
Duidelijke uitleg, leuk verteld en erg leerzaam. Praktische gedeelte was ook erg leuk met goede feedback.
Erg leerzaam
Heel veel geleerd en interactief bezig geweest. Heel goed toe te passen in de praktijk! Super goed!
De les wordt duidelijk en ook fijn gegeven en alles is goed verzorgd. Je dat je ook actief blijf tijdens de les.
Het was leerzaam en goed. Tijd ging snel voorbij
Ik ga met een goed gevoel naar huis. Veel geleerd en tussendoor echt ook kunnen lachen
Veel geleerd tijdens deze training, Iris geeft op een duidelijke en fijne manier les!
Het was een lange cursus maar heel interactief, Iris verteld het vlot en op een leuke manier.
Iris was een hele fijne docent. Afwisseling tussen theorie en interactie was fijn.
Iris heeft ons een leerzame lees gegeven vandaag.
Hele fijne instructeur die alle tijd neemt om alles uit te leggen, met hier en daar een grapje tussen door. Hele goede ervaring, en ook heel fijn dat ik alles kon vragen als ik iets niet snapte of als ik ergens meer vragen over had.
Op een sprankelende wijze heel veel informatie overbrengen dat kan deze instructeur. Duidelijke en heldere informatie, leerzaam.
Jaap , deed het geweldig
Heel interessant.
Prettige leraren in een goede omgeving met een prettige catering
Theorie duidelijk uitgelegd en het oefenen met de reachtruck was leuk.
Zeer praktisch en met een goede theoretische onderbouwing.
Goede organisatie.
Leerzaam, met een enthousiaste begeleider.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.