Was duidelijk en leerzaam
interactief.
Neemt de tijd voor alle vragen
De dag was goed ingedeeld met goede oefeningen. Ook nieuwe oefeningen gedaan die ook heel leuk en leerzaam waren
De instructrice was geweldig
Les is vlot en gezellig verlopen. Fijne uitdagingen bij de situaties voor ontruiming en van de Lotus. Iris deed het heel goed en bracht het heel goed met de juiste informatie.
Super gezellig en super leerzaam en een hele goede docent en groep!
Het was een erg leerzame dag. De instructeur vertelt het heel boeiend met een grapje tussendoor en vooral veel positiviteit en enthousiasme in het lesgeven. Ook de passie, kennis en voorbeelden die er in de les gegeven worden maakt het ook leuk om aan deel te nemen.
Goede cursus die in rap tempo door alle relevante punten (voor ons vak) van ehbo gaat. De instructeur was aardig, kundig en duidelijk. Het was een leuke en leerzame dag
De dag vloog voorbij, hele duidelijke uitleg van de instructeur Jaap. Hij kan boeiend vertellen. We hebben veel geoefend, dus er was ook een groot gedeelte van de cursus praktisch.
Het was een informatiefe less en onze instructeur was duidelijk maar niet lang dradig waardoor ik de les goed kon volgen en de informatie opsloeg. Het eten was ook lekker.
Ik vond het goed uitgelegd. Duidelijk.
Fijne les, duidelijke uitleg, en nog gezellig ook
De curus was makkelijk te volgen, de pauzes goed verzorgd en de cursus werd door Jaap op een leuke en toegankelijke manier gegeven.
De 1e dag met Jaap was top. Leerzaam. Energieke persoon met positieve coaching. De 2e ochtend met Lotus slachtoffer was ook leerzaam, maar advies zou zijn om de hele groep bij de oefeningen te betrekken. Nu zijn er een aantal in actie uit het zicht van de anderen en die anderen staan alle tijd in een afgescheiden ruimte te wachten. Dit duurt lang en komt concentratie niet ten goede. Haal ze er bij en laat hem de observaties delen. Verder alert zijn op niet te negatief feedback geven. Het zijn geen professionele hulpverleners. Ze komen om te leren
Dag 1 heel fijn. Prettige instructeur. Fijne manier van lesgeven. Dag 2 vond ik wat minder. Wat negatieve insteek qua leren. Kan persoonlijk zijn. Verder stonden we vaak stil met grotere groep, als andere groep bezig was. Nieuwe ruimte: heel mooi Verderop moet ik de docent beoordelen. Ik beoordeel de docent van dag 1
Leerzaam
EHBO
Kom hier met plezier
Fijne medewerkers, ruime kennis.
Lokaal is koud.
Het was wel erg koud in de cursus ruimte
Weer nieuwe dingen bij geleerd
Leuke ervaring met een goede stof!
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.