Prettig, gezellig en leerzame dag. Weer zeker dingen geleerd die ik meeneem. De poppen en resultaten hiervan waren heel fijn.
Duidelijk Leuk Afwisselend Prima lunch
De BHV-cursus was uitstekend verzorgd. De docent bracht de stof helder en met veel praktijkvoorbeelden over, waardoor de les de hele dag boeiende bleef. Zeer waardevol!
Veel geleerd en was duidelijk
Fijne uitleg en een goede afwisseling van theorie en praktijk!
Goede leuke en duidelijke uitleg interactief, meteen aan de slag en dan pas uitleg, top! Actief met de poppen die monitoren dat was voor het eerst! Resultaat is dan inzichtelijk en kan je van leren!
Lekker interactief zodat de concentratie erbij blijft! Altijd weer leerzaam.
Leuke en fijne leerzame training, alle thema’s doorlopen.
Gezellige dag. Goede opfriscursus alles weer even besproken en toch weer even een oja zo was het momentje.
Zeer zinvol en informatief
Mijn ervaring van de BHV cursus is erg leerzaam en Iris legt alles goed uit en is erg fijn om naar te luisteren i.v.m. hoe ze met de groep omgaat.
Fijne uitleg om alles weer opgehelderd te krijgen
Leuk en leerzaam
Leuke dag gehad plus leerzaam
Zoals hierboven al genoemd. Goede uitleg en lesmateriaal. Leuke locatie en enthousiaste docent.
Dit was een fijne les. Weer veel geleerd en opgehaald.
Was weer een fijne herhaling les door Iris en Merel
Iris brengt haar informatie op een fijne en losse manier over!
Goed, docent weet waar hij over praat en legt het alles ook goed en duidelijk uit
Enthousiaste docent met goede interactie.
Top dag met goede uitleg
Heel goede en duidelijke uitleg. Stuk wijzer geworden! En een ervaring erbij op de Evacchair
Dit keer een hele kleime groep en dat vind ik erg fijn. Goede docent, goed eten. Geen opmerkingen
Fijne cursus gehad. Goede duidelijke uitleg.
Nuttig cursus. Aardige docent. Interessant.
Postbus 9640
4801LS Breda
AOC Snijders is al ruim 20 jaar één loket voor haar klanten waar zij met al hun vragen en wensen op het gebied van arbeidsveiligheid terecht kunnen. Onze advies afdeling onderscheidt zich door niet te adviseren op verschijnselen. Allereerst worden oorzaken achterhaald en vervolgens oplossingen aangereikt. Oplossingen die in overleg met u, gericht zijn op haalbaarheid, realiteit en continuïteit. U kunt bij onze adviseurs terecht voor o.a. de RI&E en het PvA, opzetten (en onderhouden) van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001 of 14001, OHSAS of BRC-IoP- en vraagstukken op het gebied van brandveiligheid en ergonomie.