De afwikkeling van de schade is voortreffelijk geregeld
Persoonlijke aandacht en inleving.
contact is prima. We hebben alleen nooit schade ofzo. Soms alleen wijzigen autoverzekering, thats all.
Er is een goede verzekering geadviseerd, bleek wel bij schade. En toen ontzettend deskundig en prettig geholpen bij de schade door een goede schadeafdeling. Er werd goed meegedacht om de schade goed en op een makkelijke manier te laten herstellen.
;-)) dank Erik! fijne beoordeling. alles goed naar de zin bij Erik T zo te horen! heel fijn te weten. groetnis, Anne
communicatie en afhandeling
Betrof sterretje in voorruit. Carglass is langs geweest. Helaas kon het sterretje niet gerepareerd worden. Wat bleek dat het sterretje al eens was gemaakt. Bij de koop van de auto, hebben wij dit niet gezien.
Prettig en deskundig.
De schadeafwikkeling is behandeld en keurig afgehandeld.
snelle en goede afwikkeling overgang Friesland Bank
Prima bemiddeling en voorlichting op het betreffende onderdeel.
Zeer snelle schade afwikkeling en een goede communicatie ik ben hier erg tevreden over.
Mijn schade is vlot afgewikkeld door deze verzekeringsmaatschappij . Ik ben al 30 jaar klant en heb alleen maar goede ervaring.
Snelle en correcte verwerking van de schade. Voordeel directe uitbetaling aan het bedrijf welke de schade heeft hersteld. Daarvan keurig een bevestiging. Al 45 jaar bij deze verzekerings maatschappij aangesloten en nog nooit een probleem gehad. Top
Snelle afhandeling! Keurig gerepareerd! Goede service!
Geweldige inzet en medewerking
goed behandeld
Zowel 40 jaar zakelijk als prive zeer tevreden.
vlotte afwikkeling maar de persoon in kwestie moest alles navragen
Voorstraat 61
8801LB Franeker
Froonacker Van de Witte is al ruim 75 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak. Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt. Op het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met ABF Assuradeuren B.V., onze Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Groot voordeel hiervan is dat er snel en accuraat kan worden gewerkt. Bij Froonacker Van de Witte werken ruim 30 goed opgeleide medewerkers die allen ruim voldoen aan de gestelde opleidingseisen. Wij zijn aangesloten bij NLG, dit is een samenwerkingsverband van advieskantoren die zowel werkzaam zijn in de particuliere als in de zakelijke markt. Door het partnerschap bij NLG zijn we nog beter in staat toegevoegde waarde te leveren aan onze relaties.