goede service bereikbaarheid goed,nu wat minder komt hoogstwaarschijnlijk door corona virus

Vriendelijk en goed geholpen.

altijd zeer deskundig en vriendelijke geholpen

altijd zeer deskundig en vriendelijke geholpen

Goeie ervaring. Geen klachten

Goeie ervaring. Geen klachten. Heb nooit geen schade gehad. Dus weet niet hoe zoiets wordt verwerkt en geregeld.

Goede ervaring

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

Geweldig bedrijf waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat

Bij Froonacker Van de Witte kennen ze de klant en herkennen ze de vraag en situatie. Persoonlijke aandacht en kennis zijn de handelsmerken van Froonacker Van de Witte ! In tijden van snel geld en kleine lettertjes drijft dit bedrijf met z'n ontzettend goede medewerkers boven. Een goed gevoel om te weten dat als je "ze" nodig hebt "ze" er staan.

prima ervaring

Het contact met mw Marian Slouwerhof als erg prettig ervaren. Contact was professioneel en ondersteunend. Al mijn vragen werden deskundig behandeld.

direct reactie en snel resultaat

De mensen van Froonacker reageren snel op vragen en komen met duidelijke uitleg en betaalbare oplossingen.

Snelle service- veel kennis- zeer klantvriendelijk

Ik zou iedereen Froonacker Van de Witte Assurantiën aanraden. De service is enorm goed. Ze ondernemen snel actie, geven duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, enorm geduldig en niks is ze te gek. Vooral het persoonlijke contact vind ik erg prettig. Zeker een aanrader!

Deskundig geholpen.

Deskundig geholpen.

vlot duidelijk en efficient

Telefonisch contact opgenomen met een vraag of een en ander nog geregeld kon worden vóór een bepaalde datum; allemaal vlot geregeld.

Goede service en prettige mensen

Goede service en prettige mensen

snel en to the point

zie boven

Prima service en kennis van zaken!

Prima service en kennis van zaken!

vriendelijke afhandeling van de diverse verzekeringszaken

Ik nam de verzekering over t.a.v. het woonhuis van de vorige bewoner. en Froonacker ging daar soepjes mee akkoord.

Goed duidelijk to the point

Keurig zakelijk overleg

correcte afhandeling

Het wordt gewoon opgelost!

Even bellen en je probleem wordt gewoon opgelost. Je zorg wordt ontnomen en zo hoort het te zijn. Top!

Vriendelijk en klantgericht

Bij het afsluiten van de verzekering vond ik Miranda de Ruiter bijzonder vriendelijk en snel in haar reacties. Zij gaf mij gedurende het traject constant het gevoel dat het goed zou komen en dat geen vraag haar teveel was.

altijd snel, vriendelijk en zeer informatieve, adequate respons respo

top

op zich keurig

Snel geholpen door een vriendelijke medewerker. Wel graag aandacht voor de communicatie. Ondanks mijn HBO+ achtergrond is het best ingewikkeld om alles te begrijpen, dus ik vertrouw er dan maar op dat het goed zit. Verzekeringen overzichtelijk en simpel maken zou een mooie uitdaging zijn. Voor iedereen in de branche.

Prima geholpen bij de schade afhandeling

Vriendelijk en accuraat

heel goed

goede service

Uitstekend geholpen chapo!!

Snel eenvoudig en per telefoon/mail

Adequate afwikkeling schade

Snel antwoord en goed advies op mijn vraag hoe de autoschade afgewikkeld moet worden en of al dan niet het zelf betalen voordeliger zou kunnen zijn met betrekking tot de terugval ‘no-claim-jare’

Voorstraat 61

8801LB Franeker

Over Froonacker Van de Witte Assurantiën

Froonacker Van de Witte is al ruim 75 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak. Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt. Op het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met ABF Assuradeuren B.V., onze Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Groot voordeel hiervan is dat er snel en accuraat kan worden gewerkt. Bij Froonacker Van de Witte werken ruim 30 goed opgeleide medewerkers die allen ruim voldoen aan de gestelde opleidingseisen. Wij zijn aangesloten bij NLG, dit is een samenwerkingsverband van advieskantoren die zowel werkzaam zijn in de particuliere als in de zakelijke markt. Door het partnerschap bij NLG zijn we nog beter in staat toegevoegde waarde te leveren aan onze relaties.