Ik ervaar de persoonlijke benadering als erg prettig.

Prima voor elkaar!

• Snelheid van schadeafwikkeling N.v.t.

Ging niet zoals we gewend waren

Nadat ik een mail met Factuur en foto’s had gestuurd geen reactie. Na een telefoontje liep alles weer. Misschien moet het thuiswerken nog wennen.

negatief

de ervaring is dat er van klantenbinding geen sprake meer is je hoort ze niet, je ziet ze niet en als je en probleem hebt krijg je het idee van zoek het maar uit.

• Bereikbaarheid N.v.t.
  • Snelheid van reageren N.v.t.

Snelle en correcte afhandeling

Vragen en verzoeken worden snel opgepakt en verwerkt.

Goede partner verzekering

Goed behandeld en afgehandeld . Telefonisch goed berijkbaar en ook via mail.

Correcte behandeling, goed advies

Correct, klantvriendelijk, telefonische bereikbaarheid iets minder.

• Snelheid van schadeafwikkeling N.v.t.

Snel geholpen tegen een redelijk tarief.

Ik zou een verzekering opzeggen bij deze tussenpersoon omdat het te duur werd . Er is mij snel een beter alternatief geboden en dat heb ik geaccepteerd.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Onlangs enkele keren contact opgenomen Froonacker Van de Witte Assurantiën, en ik kan alleen maar zeggen dat ik altijd netjes, vriendelijk en behulpzaam word geholpen.

• Snelheid van schadeafwikkeling

goeie adviezen om de juiste verzekering bij ons nieuwe pand te kiezen

zie boven

Prima.

Ik kan 47 jaar ervaring met Sijtsma, Froonacker, Froonacker van de Witte niet in dit kleine vakje omschrijven.

Deskundig

Werken deskundige mensen, en geven het juiste advies. Denken probleemoplossend!

net bedrijf

mijn ervaring is , zijn vriendelijke mensen en nette behandeling

klantgerichte service

Uitstekende service je wordt als mens behandeld. Na een uitstapje van plm een jaar bij de ing blij dat ik terug ben. Als er iets is je wordt netjes geholpen

Correct en snel geholpen

Schade na melding binnen 24 uur opgepakt en administratief geregeld. Keurig!

Prima bedrijf

erg goed

Er werd geluisterd naar mijn verhaal, men had duidelijk de cursus empathie gevolgd en dat maakte dat ik het gevoel kreeg niet een nummer te zijn. Er werd heel duidelijk uitgelegd wat ik moest doen om de schade namens mijn moeder te claimen. Het contact met de expert was ook goed en de schade werd vlot afgehandeld.

zeer goed geholpen

mee denken !!!

Uitstekende dienstverlening

Als ik bel en of via de mail een vraag stel, heb ik binnen de kortste keer een antwoord of reactie.

Prima assurantie-kantoor

Een team van meedenkers met het hart op de juiste plaats.

zeer tevreden

Verzekeringsportefeuille met relatiebeheerder doorgenomen en gezamenlijk tot de beste keuzes gekomen.

uitstekend

altijd snel en degelijk advies

Zeer goede ervaring met Froonacker Van de Witte assurantiën

Dat mijn auto verzekering is verandert en goedkoper geweldig, dat ik daar zelf niet om over na te denken. In één wordt geweldig.

Zeer slecht

Administratieve fouten worden weliswaar erkend maar niet hersteld en vervolgens laat men de klant in de kou staan

Goede/correcte manier van werken,snelle afhandeling

Er word altijd op een correcte manier zaken afgehandeld

Snel, denkt mee, zeer veel kennis van verzekeren, persoonlijke aandacht.

Wij zijn zeer blij met froonacker vd Witte als ons intermediair 👌

Voorstraat 61

8801LB Franeker

Over Froonacker Van de Witte Assurantiën

Froonacker Van de Witte is al ruim 75 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak. Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt. Op het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met ABF Assuradeuren B.V., onze Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Groot voordeel hiervan is dat er snel en accuraat kan worden gewerkt. Bij Froonacker Van de Witte werken ruim 30 goed opgeleide medewerkers die allen ruim voldoen aan de gestelde opleidingseisen. Wij zijn aangesloten bij NLG, dit is een samenwerkingsverband van advieskantoren die zowel werkzaam zijn in de particuliere als in de zakelijke markt. Door het partnerschap bij NLG zijn we nog beter in staat toegevoegde waarde te leveren aan onze relaties.