Fijn bedrijf en werknemers en goede service
Alles zijn ze nagekomen qua afspraken en materiaal.
7 December 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 259 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De ervaringen tonen duidelijke communicatie en goede voorlichting vanaf het eerste contact. Het werk werd netjes uitgevoerd en na afloop netjes opgeruimd achtergelaten. Het team werd als professioneel en betrouwbaar beschreven. Over het geheel gezien is de ervaring zeer positief en wordt het bedrijf aanbevolen.
Alles zijn ze nagekomen qua afspraken en materiaal.
7 December 2023
Angelique
🙂super bedankt!
Goede prijs goede kwaliteit, en goede nazorg
27 November 2023
Ronald
dank je wel!
Na eerste contact zijn wij goed geinformeerd. Bij de inmeting goed geadviseerd. Het plaatsen verliep vlot en vakkundig. Al met al Fijne en gezellige jongens.
23 November 2023
Harko
Nuland
Dank voor de mooie review! Sander en Gerben zijn i.d.d. gezellig en een mooi duo.
Dat horen we vaker 🙂
Uiteraard willen we jullie ook bedanken voor het vertrouwen 👍
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. De gemaakte afspraken worden nagekomen, ze denken mee in het proces, ( o.m. welke type ramen, hoe af te werken). De ramen zijn op de afgesproken dagen geplaatst door vakkundige, vriendelijke medewerkers. Hierbij is netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt.
17 November 2023
Merel
Helmond
Een duidelijke en prima uitleg bij de verkoop zodat ik moeiteloos een beslissing kon maken wat ik graag wilde kopen aan kunststof kozijnen en deur. Afspraak werden helemaal nagekomen en over het plaatsen van de kozijnen ben ik erg tevreden. Goede vakmensen, erg vriendelijk, netjes en een prachtig resultaat.
16 June 2023
Annet
Schijndel
Goede vak lui en is allemaal heel netjes afgewerkt en vriendelijke mensen
10 April 2023
Wilco van Houtum
S’-Hertogenbosch
In 1 dag de oude kozijnen verwijderd en de nieuwe geplaatst. Het is meteen een stuk behaaglijker binnen.
Leon
Schijndel
Heel prettig geholpen en goed geadviseerd
Hanneke
Zijtaart
Ten eerste mijn complimenten voor de manier van werken van de monteurs . Ze deden secuur en niet overhaast de werkzaamheden. Over de manier van werken werd na gedacht en werd wel overwogen gedaan . De kwaliteit van de geleverde kozijnen en deuren is zoals het er nu uitziet top . Hoop dat dit over enige jaren nog zo is maar voor alsnog ziet het er allemaal prima uit .
Frans
Boxtel
Hartelijk dank voor de mooie recensie. Ik zal het aan Sander en Gerben doorgeven, vinden ze vast heel fijn om te horen. :-)
Heel mooi afgewerkt, zeer tevreden!!
22 February 2023
paul
schijndel
Een aantal jaren geleden al eens kozijnen laten plaatsen. Nu weer 2 kozijnen besteld. Goede afspraken, duidelijke offerte, fijn en deskundig geplaatst door vakmensen die met je meedenken.
18 February 2023
Hanneke
Zijtaart
Kunststof kozijnen laten plaatsen eind resultaat ziet er top uit! Goede vakmensen fijne communicatie en service. Nemen de tijd bij het uitzoeken van de kozijnen. Geven goede adviezen en uitleg. En uitvoering Gerben en Sander nogmaals bedankt. Ziet er heel mooi uit.
28 January 2023
Wilco
's-Hertogenbosch
Vrijwel alle kozijnen laten vervangen. Alles verlopen volgens afspraak. Kundig team, no noncence, netjes opgeleverd. Zouden zeker weer voor KKS kiezen! 5 sterren is dik verdiend.
4 January 2023
Manon
Schijndel
Bij de eerste kennismaking in Schijndel had ik al een goed gevoel bij dit bedrijf. We konden zonder problemen kijken in de werkplaats hoe alles werd gemaakt. Communicatie verliep steeds heel goed en de montage is met zorg gedaan. Personeel denkt mee om "probleempjes" op te lossen.
Jan Smits
Helmond
Kozijn keurig netjes gemonteerd. Vriendelijke mensen.Maken waar wat ze zeggen. Geen beschadigingen
Ad van der Spank
Schijndel
Prachtig werk. Beleefde mensen. Aanrader voor iedereen die nieuwe kozijnen wil.
Hetty
Drunen
Mooie pui in de garage geplaats
12 November 2022
Marcel
Empel
Alles geleverd en gemonteerd volgens afspraak alles netjes achtergelaten
12 November 2022
Wil
Schijndel
Tevreden met de kozijnen en afspraken worden nagekomen.
9 November 2022
Don
St. Michielsgestel
Het verwijderen en plaatsen van de kozijnen en deuren werd in alle rust uitgevoerd. Ook de afwerking kreeg alle aandacht. Je had ook steeds het gevoel dat het door ervaren mensen werd uitgevoerd.
9 November 2022
Riny
Schijndel
snel en netjes gemaakt en mooi
8 November 2022
Wilhelmien
Schijndel
Toen we -met de foto's van onze oude houten kozijnen- ons eerste contact hadden in de showroom, kregen we al gauw een fijn gevoel. Nadat we onze wensen en/of ideeën globaal hadden omschreven, bracht de KKZ-adviseur duidelijk en rustig in beeld wat voor mogelijkheden er waren. Vrij snel na ons eerste showroomcontact, kregen we de offerte toegestuurd. Voor ondertekening van deze offerte hebben we daarna het 2e persoonlijke contact bij KKZ gehad, waarbij -in goed overleg- óók de realisatiedatum werd vastgelegd. Een paar dagen vóór die realisatiedatum, werden we nog netjes gebeld. Stipt op tijd werd het vervangingsproject gestart en nog dezelfde dag was het project afgerond. Een dik compliment, niet alléén voor de vakkundige montage! Óók het schadevrij demonteren van de oude dubbele beglazing en de kozijnen, het voorkomen én opruimen van de "rotzooi" verdient een dikke dikke pluim! Toen tijdens de uitvoering óók nog bleek dat een 2-tal hoeklijnen niet nodig waren, is dit bij de eindafrekening netjes in mindering gebracht! En hoewel een beetje spannend, hebben we genoten van de uitvoering, en later en nu nóg meer van het perfecte eindplaatje!! Een dikke dankjewel voor Sander en Gerben van KKZ!
Jan
SCHIJNDEL
Aandachtspunten: Het personeel mag meer respect tonen voor de persoonlijke eigendommen van de klant. Ze leggen materiaal en gereedschap op de schone sprei van het bed op de grote slaapkamer. Op het bureau van de kleine slaapkamer is een kitspuit neergelegd tegen een staande lamp waardoor restanten van de kit zijn achtergebleven en was moeilijk schoon te maken. Tevens zijn niet alle slooprestanten uit de tuin opgeruimd. E.e.a. constateer je pas als het personeel vertrokken is.
Wout van Son
Sint-Michielsgestel
Geachte heer van Son,
Bedankt voor uw beoordeling.
Ook zijn we blij met de aandachtspunten, daar gaan we
in het vervolg beter op letten.
Ik zal sowieso nog even contact met u opnemen.
Mvrgr, KKS
T v Veghel
Afspraken netjes nagekomen, supermooie kozijnen en netjes geplaatst, 1n 1 woord geweldig
Hans
Heeswijk-dinther
Het gehele traject heb ik als zeer prettig ervaren. Vakkundig personeel. Denkt met je mee. En geeft goede tips. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Herwin
Schijndel
Kunststof Kozijnen Schijndel is sinds 2006 producent en leverancier van kunststof kozijnen, geproduceerd uit kunststof kozijnprofielen uit de Gealan S9000 NL profielserie.
Industrieweg 10
5482TE Schijndel