Hogeweg 77
3816BM Amersfoort
Van Slooten BV Al meer dan 80 jaar dé verwarmingsspecialist uit de regio! Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou van een passend advies voorzien. Ons professionele team staat voor je klaar. We leveren en onderhouden A-merken zoals Vaillant, Intergas, ATAG, Mitsubishi en Nefit. We maken hoogwaardige producten voor iedereen bereikbaar. Van Slooten bv is gevestigd in het centraal gelegen Amersfoort. Heb je vragen bij het uitzoeken van de juiste cv-ketel, warmtepomp of airco? Je kunt onze showroom in Amersfoort bezoeken. Daar zullen we je alles vertellen over onze producten. Je krijgt een passend advies van onze experts.