Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ben al jaren klant bij dit betrouwbare bedrijf, omdat zij mijn cv-ketel uitstekend onderhouden én heel netjes & klantvriendelijk werken. Ook hun binnendienst is altijd goed te bereiken en reageert snel & vooral persoonlijk op meldingen. Een verademing vergeleken met bedrijven die met AI werken en bij wie het lang kan duren voordat je een mens te spreken krijgt. Heb daarom het onderhoud aan mijn airco onlangs aan Van Slooten toevertrouwd, toen ik vernam dat zij ook in de airco-business actief waren. Ben daar erg tevreden over. Het was opnieuw, zoals ik van ze gewend ben, klantgericht, efficiënt, transparant (goede uitleg over de werkzaamheden) en tegen een redelijke prijs.
2 July 2026
Kenneth
Vleuten
Onderhoud aan de ketel. Zeer vriendelijke monteur. Was snel klaar en duidelijke uitleg welk onderhoud/onderdeel er was vervangen.
2 July 2025
Gert
Wijk bij Duurstede
Sinds een paar weken ben ik verhuisd naar mijn eerste eigen koopappartement in Soesterberg. Een gedateerde woning waarbij nog een moederhaard en boiler aanwezig waren. Na lang zoeken en veel teleurstellingen kwam ik bij Van Slooten terecht. Vanaf het eerste moment ben ik prettig benaderd via de mail en telefoon. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en erg betrokken. Na de verhuizing een afspraak gemaakt voor het inventariseren van de klus waarbij Ingo is langs gekomen. Fijn in de communicatie, ruimte voor wat gezelligheid en goed expertise. Ongeveer een week later hebben Luuk en Rick binnen 2,5 dag alle werkzaamheden boven verwachting uitgevoerd. De mannen waren zeer kundig, betrouwbaar en hebben een prachtig resultaat afgeleverd. Hierna is Ingo nogmaals langs geweest voor het bekijken van het eindresultaat en de overeenkomst van de offerte/prijs. Mannen, nogmaals bedankt! Ik raad jullie zeker aan.
26 June 2025
Esther
Soesterberg
Storingsdienst is goed bereikbaar en reageerde snel. Zelfde ochtend gerepareerd en volgende dag rekening ontvangen enkel voor het onderdeel. Keurig en uiters efficiente service.
20 May 2025
Michel
Loosdrecht
Gebeld voor melding van mogelijke storing en binnen 2 uur was het weer gerepareerd. Top!
20 May 2025
C.
Hilversum
zoals al gezegd: op afgesproken tijd en keurig en snel gedaan
17 May 2025
Gerard
Amersfoort
Communicatie is kort maar duidelijk. Goede monteurs in dienst. Houden zo!
9 May 2025
G.
Nederhorst den Berg
Gewoon prima
9 May 2025
M.
Utrecht
Naar aanleiding van mijn eerdere negatieve review d.d. 2 mei 2025 werd ik gebeld voor meer tekst en uitleg. Er werd excuses gemaakt en de slecht werkende MV-box werd vervangen door een nieuw exemplaar zonder extra kosten. Ik wil dan ook mijn waardering uitspreken voor het oppakken en oplossen van mijn eerdere negatieve review.
2 May 2025
J.M.
Soest
Prima en vriendelijk geholpen
25 April 2025
A.J.
Leusden
Zeer prettig en vakkundig personeel.
22 April 2025
P.W.Bolleman
Amersfoort
Diverse keren contact gehad in een paar dagen, Ik werd telefonisch en ook met persoonlijk contact goed te woord gestaan. Ik ben tevreden over het contact, nu de plaatsing van een nieuwe CV nog.
21 April 2025
H.L.
Amersfoort
Storing kreeg meteen alle aandacht en kon snel opgelost eorden Met name de inzet monteur Johan gaf veel vertrouwen!
19 April 2025
Marian
Tiel
Werden snel geholpen
18 April 2025
Rob
Maarssen
Ja als bovenstaande, prima en snelle levering. Volgens planning alles nagekomen en vlot geïnstalleerd. Keurig uitgevoerd.
H.J.A.M.
Leusden
Op tijd aanwezig en vlot en netjes gewerkt.
Johan
Woudenberg
Het contact was plezierig en thermostaat was snel geleverd. Kanttekening: er is nu wel een gat in de muur rond de kleinere thermostaat. Lelijk aanzicht.
B.J.A.M.
Amersfoort
Bij ons werd dit jaar tijdens het jaarlijks onderhoud aan de CV-ketel de extra beugels aangebracht op de afvoer- en toevoerkanalen. Eigenlijk had dat vorig jaar al zullen plaats vinden. De monteur heeft na het gaten boren alle gruis achter gelaten op ketel, expansie vat en op de vloer. Volgens mij hoort een monteur de boel netjes achter te laten en met een stofzuiger het boorgruis opruimen hoort daarbij. Tot voor een aantal jaren terug was ik een tevreden klant, de laatste jaren is dat minder en dit voorval helpt niet om de tevredenheid te verbeteren.
Beveelt niet aan
OUDERKERK AAN DE AMSTEL
alles weer netjes onderhouden
wim
zeewolde
Ik heb, tot volle tevredenheid, mijn cv-installatie gedurende meer dan twintig jaar door Van Slooten laten onderhouden.
J.J.
Amersfoort
Snelle reactie op offerte aanvraag en snelle vakkundige plaatsing van nieuwe CV ketels
Theo
Kortenhoef
Prima, aardige monteur, prima gewerkt
B.A.
Zeewolde
Er werd snel gereageerd op mijn mail en er werd een vaste prijs afgesproken voor de reparatie. De monteur was vriendelijk, werkte netjes en had kennisn van zaken, erg fijn.
22 March 2025
A.
Amersfoort
Airco gekocht. Goed advies, snel geleverd en nette monteur.
11 March 2025
Ruud Padt
AMERSFOORT
Van Slooten BV
Al meer dan 80 jaar dé verwarmingsspecialist uit de regio!
Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou van een passend advies voorzien. Ons professionele team staat voor je klaar. We leveren en onderhouden A-merken zoals Vaillant, Intergas, ATAG, Mitsubishi en Nefit. We maken hoogwaardige producten voor iedereen bereikbaar. Van Slooten bv is gevestigd in het centraal gelegen Amersfoort.
Heb je vragen bij het uitzoeken van de juiste cv-ketel, warmtepomp of airco? Je kunt onze showroom in Amersfoort bezoeken. Daar zullen we je alles vertellen over onze producten. Je krijgt een passend advies van onze experts.
Hogeweg 77
3816BM Amersfoort