Zeer zeker!
De nabestaanden kunnen terug kijken op een respect volle begrafenis.Het opwachten bij de begrafenis plaats van de overledene heeft mij diep geraakt.
Wij hebben niets dan lovende woorden voor de begeleiding welke Daisy ons gegeven heeft. Persoonlijk,duidelijk,respectvol,deskundig en vertrouwd. Door een eerdere positieve ervaring hebben wij gekozen voor Rebel's begrafenisonderneming.
Op alle punten was alles in orde.
Algehele indruk, goede verzorging en dankbaar
Mijn vader heeft een begrafenis geheel naar zijn wensen gekregen. Wij kijken in dankbaarheid terug op deze dag.
ik vond het heel goed en fijn . alles ging correct .daisy helmig vonden wij allemaal goed en geduld hebben met mensen en kinderen.
Er is niets te veel of vreemd of bijna onmogelijk met veel aandacht voor detail er betrokken in het meedenken alle lof voor Rebel en de samenwerking.
Alles was prima in orde
Wij vonden het heel prettig dat we de crematie helemaal op onze eigen manier konden doen daarbij zeer goed geholpen door het team van Rebel.
Het geheel was prima verzorgd, met grote deskundigheid van de betrokkenen en met alle aandacht voor ons als familie.
Wij als familie waren heel tevreden.
Wij hebben het als een warm deken ervaren met Daisy Helmig.
Aan het eind van de afscheidsbijeenkomst werd tot onze verrassing de aanwezigen gevraagd op te staan en 1 minuut stilte te houden. Tijdens het langs de kist lopen werd muziek gedraaid die niet door ons was aangevraagd. Dit was niet afgesproken en wij hadden die mogelijkheid graag van tevoren doorgenomen. Wellicht hadden wij dan wel voor muziek gekozen maar niet voor 1 minuut stilte. Verder vonden wij het erg storend dat de naam van onze moeder tot 3 x toe fout werd uitgesproken. Het was mevrouw Wattee (fonetisch) en niet Wattes of Wattès. Deze foutjes hebben de totale beoordeling wel beïnvloed.
Wij hebben in zes weken tijd vader en moeder verloren, Daisy heeft beide keren waargenomen en zeer goed meegedacht. Geweldige ondersteuning hebben we aan haar gehad. Bedankt hiervoor.
sterk inlevingsvemogen in achtergrond van betrokkenen en de specifieke wensen welke hier uit voort komen
De Ruyterstraat 7
1271 SR Huizen