goede ervaringen
Keurig verzorgd.Geen
Zeer tevreden omtrent de wijze van invulling van het gehele gebeuren overeenkomstig onze wensen. Niet op de voorgrond tredend, maar toch duidelijk de indruk vestigen het geheel volledig onder controle te hebben. Hartelijk dank hiervoor. Een speciaal woord van dank richting Daisy Helmig
Geheel naar wens
het ging voorspoedig en zorgvuldig dus goed.
Wij zijn zeer tevreden over Rebel,s begrafenisonderneming.
Heeft ons goed geholpen om de wensen van de overledene precies zo uit te voeren als hij dat had aangegeven.
Zeer positief
over het algemeen zijn we heel te vreden.
Geweldige ervaring hoe mensen in, voor de familie emotionele en hektische periode, rustig blijven, alles op z'n tijd aanreiken en zeer respectvol naar de overledene toe zijn. Met heel veel dank!!!
zeer positief
De menselijke benadering en het vlekkeloze verloop van het hele gebeuren. De tijd die er genomen wordt voor de nabestaanden en de rust die dit geeft en uitstraalt, terwijl er achter de schermen waarschijnlijk keihard gewerkt wordt om alles zo te kunnen laten verlopen.
Alles is goed naar wens gegaan
Wij vinden dat wij bijzonder goed door Mijndert begeleid zijn in dit moeilijke proces. Hoewel ik zelf een beetje control freak ben, kostte het mij geen enkele moeite om het Mijndert in handen te geven. Ik heb me geen moment zorgen gemaakt, en dat gaf veel rust in deze moeilijke tijd.
het meedenken met alle dingen die geregeld moeten worden
Zeer fijne begrafenisonderneming. Wel 2 keer met de heer Rebel senior te maken gehad, dus nog niet kennis gemaakt met de andere mensen van dit bedrijf.
We hebben de hele uitvaart als heel prettig ervaren.
Vriendelijkheid, mogelijkheden en respect.
Rebel's Begrafenisonderneming heeft op ons grote indruk gemaakt. De warme, persoonlijke en respectvolle benadering heeft ons heel veel steun gegeven. Niets is te veel en alle wensen worden fantastisch opgevolgd. Duidelijke en regelmatige communicatie. Daisy Helmig heeft ons begeleid na het overlijden van mijn vader. In een korte tijd heeft ze een geweldige indruk op ons achter gelaten. Ze heeft ons na het overlijden enorm gesteund en op een fantastische manier begeleid naar het afscheid.
de rust en het innemend vermogen van de heer Rebel sr. Meneer Rebel sr heeft de gave om de familie op haar gemak te stellen, veel keuze ruimte te laten en mee te denken over het nut en noodzaak van te maken kosten (bv kist, bloemen, kaarten rouwadvertentie)
Menselijk, meelevend, meedenkend. Mooi om voor de auto uit te lopen en zo de straat uit te lopen. Op een prettige, menselijke toon de mensen uit te nodigen, tijdens de crematie, voor hun woordje.
De Ruyterstraat 7
1271 SR Huizen