Perfect verzorgd door Daisy van de begrafenisonderneming Rebel
Hadden eerder al positieve ervaring, waardoor bepaalde wensen snel konden worden ingevuld. Adequate en ter zake doende behandeling.
De website is heel duidelijk in de kosten en dat wordt alleen maar duidelijker bij het gesprek. Ik vond het heel prettig dat er naar onze wensen geluisterd is, maar dat er ook terechte aanpassingen aangedragen zijn die daardoor de uitvaart nog beter hebben laten verlopen. Ook vond ik het heel goed dat er heel snel geschakeld kon worden naar 'ons' type mens. En ik kan me voorstellen dat dat bij iedereen gebeurt. Om die reden zou ik Rebel aan iedereen aanbevelen.
Daisy is een begripvolle heerlijke dame om mee te werken. Onze uitvaart was dankzij haar precies zoals papa hem verdiende!
Niets is teveel. Goede communicatie en op alle gebied geweldige ondersteuning. Flexibel en ontzorgt in moeilijke tijd.
Deskundig, to-the-point, snel, flexibel, afspraken nakomen. Top.
De begeleiding van Meindert Rebel als zeer fijn ervaren. Goed meedenken met onze wensen maar daarnaast ook kritische aanbevelingen gegeven.
Altijd bereid om deskundig advies en ideeën aan te dragen.
via begrafenis familie Mol-Halsema
Na het eerste telefonische contact en de verzorging van de overledene en begeleiding t/m de ter aarde bestelling van de overledene heeft u aan alle wensen en ook aandacht gegeven aan de familie van de overledene. Nogmaals namens de familie dank u wel.
Keurige omgangsvormen.
Alles is tot in de puntjes geregeld
Wij hebben voor de 2e maal ondervonden,hoe fijn het is ,te weten,dat de hele romslomp van een overlijden van een geliefde, in vertrouwde en uitstekende handen is!!! Echt geweldig!
Heel fijn gevonden. hoe we begeleid zijn, ook zijn de dingen gegaan zoals we dat zelf wilden. Het heeft mij een goed gevoel gegeven over de begrafenis.\ Ook mijn hartelijke dank aan Daisy Helmig.
De ruimte die de kinderen rondom de uitvaart geboden werd, is gewaardeerd.
Vooral de begeleiding van Daisy Helmig voor en tijdens de begrafenis was voor ons belangrijk en een positieve ervaring. Ze toonde een groot inlevingsvermogen en hield daarbij met iedereen rekening.
De manier waarop Rebel ons heeft bijgestaan, heeft enorm geholpen in de rouwverwerking. Alles was goed voorbereid. Dat gaf ons vertrouwen en rust.
Zeer deskundige en inlevende begrafenisleidster.
Onduidelijk hoe de tijdsplanning crematorium nou was. Begreep pas in de loop van het proces dat in beginsel veel mogelijk was met andere start- en eindtijden (uiteraard in overleg met crematorium). Had eerst begrepen dat er alleen vaste tijdsblokken beschikbaar waren.
ja
De Ruyterstraat 7