Wij hebben heel prettig samengewerkt met Mijndert en Daisy, de voorstellen voor de kaar,ten kwamen snel en waren mooi op tijd klaar. Ook de serie foto's die Deborah aanleverde werd prima verwerkt tot een mooie presentatie, waarvoor wij veel complimenten hebben gekregen. Omdat ook de sprekers een positieve bijdrage leverden, werd de hele uitvaart, ook gedragen door een hoog aantal belangstellenden, een waardige gebeurtenis tot nagedachtenis van mijn lieve vrouw. Voor mij ondanks het verdriet een hele steun. Één aanwezige zei: "Zo wil ik ook begraven worden!" Dat zegt genoeg...... Iets heel anders: ik heb het net uitgegeven boek van de firma gehaald en gelezen : compliment, zeer de moeite waard om te lezen, ik houd van geschiedenis, maar ook van nieuwe ideeën.
alles kon geregeld worden, aan alles werd gedacht..... met recht een positieve ervaring.
ik vond het heel erg fijn dat ik zoveel zelf kon doen met het afscheid van mijn vader ab van katwijk . wist niet dat het allemaal mogelijk is . kijk er met veel voldoening op terug !!!
Vriendelijke mensen die met je meedenken. Flexibele instelling
Ik heb alleen positieve ervaringen.
Perfect verzorgd door Daisy van de begrafenisonderneming Rebel
Hadden eerder al positieve ervaring, waardoor bepaalde wensen snel konden worden ingevuld. Adequate en ter zake doende behandeling.
De website is heel duidelijk in de kosten en dat wordt alleen maar duidelijker bij het gesprek. Ik vond het heel prettig dat er naar onze wensen geluisterd is, maar dat er ook terechte aanpassingen aangedragen zijn die daardoor de uitvaart nog beter hebben laten verlopen. Ook vond ik het heel goed dat er heel snel geschakeld kon worden naar 'ons' type mens. En ik kan me voorstellen dat dat bij iedereen gebeurt. Om die reden zou ik Rebel aan iedereen aanbevelen.
Daisy is een begripvolle heerlijke dame om mee te werken. Onze uitvaart was dankzij haar precies zoals papa hem verdiende!
Niets is teveel. Goede communicatie en op alle gebied geweldige ondersteuning. Flexibel en ontzorgt in moeilijke tijd.
Deskundig, to-the-point, snel, flexibel, afspraken nakomen. Top.
De begeleiding van Meindert Rebel als zeer fijn ervaren. Goed meedenken met onze wensen maar daarnaast ook kritische aanbevelingen gegeven.
Altijd bereid om deskundig advies en ideeën aan te dragen.
via begrafenis familie Mol-Halsema
Na het eerste telefonische contact en de verzorging van de overledene en begeleiding t/m de ter aarde bestelling van de overledene heeft u aan alle wensen en ook aandacht gegeven aan de familie van de overledene. Nogmaals namens de familie dank u wel.
Keurige omgangsvormen.
Alles is tot in de puntjes geregeld
Wij hebben voor de 2e maal ondervonden,hoe fijn het is ,te weten,dat de hele romslomp van een overlijden van een geliefde, in vertrouwde en uitstekende handen is!!! Echt geweldig!
De Ruyterstraat 7
1271 SR Huizen